Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung’un Yeni Orta Sınıf Telefonu Galaxy F62 Kanlı Canlı Karşımızda

Samsung’un yeni orta segment telefonlarıyla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy F62 modeli, canlı görüntüleriyle sızdırıldı.

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, orta sınıf telefon kategorisini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir A ve M serisine odaklanan dev üretici, diğer yandan da ailenin yeni üyesi olan ”F” serisine odaklanıyor. Şimdi şirketin yaklaşmakta olan Galaxy F62 modeli, canlı görselleriyle tekrardan gün yüzüne çıkıyor. Raporlara göre sızdırılan bu görseli, kılıf üreten şirketler kullanılacak ve bu modele göre de uygun bir aksesuar üretilecek.

Genel olarak Galaxy F62 modelinin arka kamera modülü, matris tasarımında diktörtgen yapılandırmaya sahip olacak. Ancak sızdırılan bu görselde ne yazık ki kaç adet lens bulunacağı belirtilmiyor. Az evvel de dediğimiz gibi, muhtemelen ortaya çıkan bu görseller, kılıf üreticileri tarafından kullanılacağı için detaylı olarak verilmemiş olabilir. Yani şirkette haklı olarak bunu tam açığa çıkarmak istememiştir diye düşünüyoruz.

Buna ek olarak arka panelde kamera modülünden başka hiçbir şey  yer almıyor. Yani bu da demek oluyor ki parmak izi tarayıcısı, ya ekranın içerisinde ya da güç tuşunun üzerinde olacaktır.

2021’in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Galaxy F62, Galaxy Note 10 ile aynı olan Exynos 9825 yonga setinden güç alacak. Ek olarak 6GB RAM ile desteklenecek ve kutudan da Android 11 işletim sistemi ile çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu