Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro sonunda sahne aldı! İşte görüntüler

OnePlus 7 ve OnePlus7 Pro’nun tanıtım tarihi yarın şirket CEO’sunun yapacağı duyuru ile kesinlik kazanacak. Beklentimiz merakla beklenen amiral gemisi katili telefonların 14 Mayıs tarihinde tanıtılacağı yönünde. Uygun fiyatlı amiral gemisi katili telefonlar diyoruz, fakat OnePlus7 Pro tasarım özellikleri ve yeni mühendislik gelişmeler göz önüne alındığında pek de uygun fiyatlı olmayabilir.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Güvenilir bilgi kaynağı OnLeaks tarafından yayınlanan 3D render görüntüler OnePlus7 ve Pro model arasında ciddi farklıklar olacağını gösterdi. Standart modelden söz başlayacak olursak; bu modelde düz ekran ve çift arka kamera yer alıyor. Ön kamera su damlası şeklinde çentik üzerinde görünüyor. Anlayacağınız OnePlus7 ve OnePlus 6T arasında önemli bir tasarımsal farklılık olmayacak.

OnePlus7 Pro’ya  geldiğimizde ise OnePlus’ın asıl gelişmeleri bu modelde sunacağını görüyoruz. Kavisli ekran, üç arka kamera ve kasa içerisinden çıkan Pop-up ön kamera. Tüm bu gelişmeler haliyle pro ve standart model arasında ciddi bir fiyat farkının olacağını ortaya koyuyor.

OnePlus 7 Pro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu