Akıllı TelefonGenelMobirollerOnePlus

OnePlus 9 Pro Hasselblad XPan İle Benzersiz Bir Kamera Deneyimi Yaşayacak


OnePlus 9 ve 9 Pro için Hasselblad XPan kamera modu duyuruldu. Yeni kamera modu ile kullanıcılar benzersiz bir kamera deneyimi yaşayacak.

OnePlus, OnePlus 9 ve 9 Pro için stratejik kamera ortağı Hasselblad ile birlikte Hasselblad XPan kamera modunu duyurdu. XPan Modu, kullanıcılara benzersiz Hasselblad XPan kameranın klasik deneyimini bir akıllı telefonda yeniden oluşturmalarına olanak tanıyor.

OnePlus, yeni kamera özelliğini çok yakında OnePlus 9 serisi telefonlara bir OTA güncellemesi kapsamında aktaracak. Marka ayrıca bu güncellemeye kamera tarafında önemli iyileştirmelerin dahil edileceğini de onayladı. Önce bu güncellemenin detaylarına, ardından da Hasselblad XPan kamera modunun ayrıntılarına geçelim.

  • HDR kare alma algoritmalarını optimize edin ve birden fazla sahnede paraziti azaltın
  • Kamera deneyimi optimizasyonu
    • Hareketli nesneleri çekerken başarı oranını artırın.
    • Kamera önizlemesinin akıcılığını iyileştirin ve bazı senaryolarda deklanşör gecikmesini optimize edin.
    • Bellek optimizasyon çözümünü güncelleyin ve yerel kamera uygulamasının başlatma süresini %50’ye kadar azaltın.

OnePlus 9 ve 9 Pro Hasselblad XPan Modu Özellikleri

  • Orijinal Hasselblad XPan fotoğraf makinesindeki iki klasik lensi anımsatan 30 mm ve 45 mm odak uzunlukları, gerçek bir Hasselblad XPan deneyimi için titizlikle yeniden yaratılmıştır.
  • 65:24 en boy oranı, orijinal Hasselblad XPan kamerayla aynı. Görüntüler, varsayılan 12MP modu yerine 48MP ana kameradan ve 50MP ultra geniş kameradan kırpılır. Sonuç, 20MP’nin üzerinde yüksek çözünürlüklü bir görüntüdür. XPan görüntüleri, 30 mm’de 7552 × 2798 çözünürlük ve 45 mm’de 7872 × 2916 çözünürlüğe sahiptir.
  • XPan Modu için iki film simülasyon profili – Hasselblad ile optimize edilmiş renk modu, ona zengin ve gerçekçi bir renk profili ve benzersiz bir siyah beyaz modu vererek XPan kameralarda kullanılan klasik siyah beyaz filmin tonunu ve stilini ima eder.
  • XPan Modunda, deklanşöre basıldığında, donmuş resim önce telefonunuza kaydedilecek görüntüye dönüşen bir negatif film olarak sunulur. Bu, geleneksel film kamerasını andırıyor ve film geliştirme ritüeline saygı gösteriyor.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu