Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 9 Pro Plus Bakın Nasıl Renk Değiştiriyor

Çok yakında piyasaya sürülecek olan realme 9 Pro Plus, süper bir özelliği ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar karşınızda.

Önümüzdeki hafta piyasaya sunulması beklenen realme 9 serisinin Pro Plus sürümü, son zamanlarda gündeme sık sık çıkıyor. Geçtiğimiz vakitlerde akıllı telefonun fiyatları ortaya çıkmıştı ancak bu defa cihazın arka kısmının süper bir özellik taşıdığı ortaya çıktı.

realme 9 Pro Plus, Renk Değiştirme Özelliği ile Geliyor

Akıllı telefonun sızdırılan görüntüleri, mavi renk seçeneğini ve arka kısmını ortaya koyuyor. Ancak bu görüntülerde süper bir özellik ortaya çıkıyor. Cihazın üçlü kamera sistemi taşıyan arka kısmı, güneş ışığı altında renk değiştirebiliyor. Bu etkileyici özelliği ile birlikte cihaz dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

realme 9 Pro Plus

Daha önceki render görüntülerinde gördüğümüz gibi akıllı telefonda üst üste yerleştirilmiş iki lens ve sağda yardımcı lens parlıyor. Resimleri yakınlaştırırsak Sony IMX766 model birincil sensörün 50 Megapiksel gücünde olduğunu görüyoruz. Ayrıca OIS desteği de yer alıyor. Diğer lensler 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel gücünde. Ön kamerasının 16 Megapiksel lensten oluşması bekleniyor.

realme 9 Pro Plus

Cihazın son raporları, ekranının 90Hz yenileme hızı ve AMOLED panel taşıyan 6.43 inçten oluşacağını belirtiyor. Dimensity 920 yonga setinden güç alması beklenen akıllı telefon, 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama ile eşleştirilecek. 4.500 mAh pil ile kutudan çıkması beklenen cihaz, 65W hızlı şarj desteği sunacak. Haftaya tanıtılması beklenen akıllı telefon serisinin yeni detayları için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu