Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Edge+ Geekbench testinde göründülendi

Motorola’nın yeni amiral gemisi modeli Motorola Edge+ Geekbench testinde ortaya çıktı. Motorola amiral gemisi olayında çıtasını yükseltecek.

Motorola Razr ile katlanabilir telefon furyasına start veren Motorola, şimdilerde ise yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışmaya başladı. Geekbench 4.4.0 testinde ortaya çıkan Edge Plus isimli model,  aldığı puanlar ile göz dolduruyor. Geekbench‘in eski algoritmasının tek çekirdek bölümünden 4.106 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 12.823 puan alan telefon özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Motorola Edge+ özellikleri nasıl olacak?

Telefona gücünü Qualcomm‘un yeni amiral gemisi modellerinde yer alan Snapdragon 865 yonga seti yer alacak. RAM konusunda ise telefonda tam 12 GB RAM bulunacak. Galaxy S20 modellerinin de 12 GB RAM ile geleceğini düşünürsek Motorola‘nın bu yıl devlere kafa tutacağını söyleyebiliriz.

Bu modelde şimdilik kaç kamera kurulumu yer alacağı bilinmiyor. Ancak bu denli güçlü bir modelde dörtlü kamera kurulumunun yer alacağını söyleyebiliriz. Uzun zamandır Android telefon pazarında üst segmentte sesi soluğu çıkmayan Motorola, bu yıl uzun süren sessizliğini bozacak gibi görünüyor. Telefonun ekran konusunda nasıl bir deneyim sunacağı da şimdilik gizemini koruyor. Muhtemelen bu modelde 90 Hz tazeleme oranlı AMOLED ekran yer alabilir.

Motorola Edge+

Şimdilik bu telefonun fiyatı hakkında konuşmak erken. Ancak bu denli donanıma sahip olan telefonların 999 dolar bandında olduğunu düşünürsek, bu modelin de aynı fiyat aralığında olacağını söyleyebiliriz. Motorola, bir çılgınlık yapıp bu modelini 899 dolar bandında satışa sunarsa, gerçekten küllerinden yeniden doğar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu