Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Sahte Xiaomi Mix Alpha satışlarına kanmayın! Yok öyle bir şey

Xiaomi’nin ürün pazarlama direktörü Zhi Zhiyuan bir açıkalam yaparak Sahte Xiaomi Mix Alpha ön siparişleri ile ilgili konuştu. Paranızı çöpe atmayın!

Xiaomi geçtiğimiz gün tanıtımını yaptığı Mi Mix Alpha ile mobil pazarı büyük ölçüde değiştirdi. Özellikle katlanabilir ekranlı telefonların endüstriyel sorunlarını ortadan kaldırmayı başaran Xiaomi’nin bu telefonu ne zaman satışa sunacağı merak konusuydu. Lansman sırasında Xiaomi telefonun satış fiyatını açıklasa da satış tarihi tarafında bir bilgi vermemişti. Tanıtım sonrasında satışa sunulduğu iddia edilen Xiaomi Mi Mix Alpha için de Xiaomi resmi bir açıklama yaptı.

Xiaomi’nin ürün pazarlama direktörü Zhi Zhiyuan mevcut satışların bir aldatma olduğunu ve bunlara itibar edilememesi gerektiğini belirtti. İlk satışın Noel öncesinde olacağını ve tam tarihi kullanıcılarla önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını da dile getirdi.

İnternette satışa sunulan Mi Mix Alpha için bir kullanıcı 89.999 Yuan yani yaklaşık 13 bin dolar para istiyor. Telefonun standart satışı ise 2800 dolar seviyesinde olacak. Satışta olan telefon gerçek mi değil mi bilemiyoruz ama bir telefon 13 bin dolar para vermek ne kadar mantıklı bunu da bilemiyoruz. Yine de vardır bunun da bir hastası demekten kendimizi alamıyoruz.

Xiaomi Alpha fiyatı

Mix Alpha teknik özellikler

  •  7.92 inç boyutunda 2.088×2.250p esnek OLED ekran
  • Snapdragon 855+ yonga seti
  • 512GB Hafıza
  • 12GB RAM
  • 108 megapiksel arka kamera selfie için de kullanılabiliyor, 20 megapiksel geniş açı, 12 megapiksel telefoto lens
  • 4.050 mAh pil gücü
  • Android 10 ve MUIU11
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu