Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 13 Pro+, Amiral Gemisi Telefonları Kıskandıracak

Tasarımı ve ortaya çıkan teknik özelliklere bakılırsa Redmi Note 13 Pro+ bazı detaylarıyla üst segment telefonlardan daha iyi olacak.

Xiaomi, 21 Eylül’de anavatanı Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte Redmi Note 13 serisini duyuracak. Gelen bilgilere bakılırsa seride Redmi Note 13, Note 13 Pro ve Note 13 Pro+ modeli yer alacak. Telefonlar sadece 3 gün uzağımızda ve bu süreçte Redmi, resmi kanallar aracılığıyla yeni bilgiler paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak  Xiaomi Grup Başkanı ve Redmi markasının Genel Müdürü Lu Weibing, Pro Plus akıllı telefona ilişkin yeni ayrıntılar yayınladı.

Redmi Note 13 Pro+ Kamera Özellikleri

Kıdemli yönetici, 2,24 mikron pikselli yeni 200 megapiksel 1/1,4 inç optik görüntü sensörünün kullanımı sayesinde orta sınıf cep telefonlarındaki gece sahnelerinin kalitesinin hiç bu kadar yüksek olmadığını söyledi. Lensin 7 katmanlı olacağı ve F/1,65 diyaframa sahip olacağı da bildirildi. Redmi, Samsung üretimi yüksek çözünürlüklü kamerada kaliteli optik stabilizasyon yer alacağı daha önce zaten açıkladı.

Ayrıca Lu Weibing’e göre ayrıca Note 13 Pro+ modelinde bu sınıftaki akıllı telefonlarda ilk kez kullanılacak yeni amiral gemisi görüntü işleme yetenekleri sunulacak.

200 megapiksel çözünürlüğe sahip büyük görüntü sensörü nedeniyle şirket, telefoto lens olmadan 2 ve 4x optik yakınlaştırmayı hayata geçirdi. Ayrıca Note 13 Pro+, hem yüksek hem de düşük ISO ayarlarında Süper Dinamik Akıllı ISO Pro görüntülemeyi destekliyor. Dinamik aralık daha geniş, parlak noktalar aşırı pozlanmıyor ve karanlık alanlardaki ayrıntılar daha keskin.”

Redmi’nin süper orta segment telefonunda 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüğünde ve 144Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Telefonun işlemci biriminde ise MediaTek’in 4nm üretim sürecine sahip Dimensity 8050 yonga setini göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu