Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ultra için Sevindiren Haber!

Xiaomi’nin kamera canavarı telefonu Xiaomi 12 Ultra için geri sayım bugün resmen başladı. Yeni bebek çok yakında bizlerle birlikte olabilir.

Xiaomi, amiral gemisi telefonları Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun yanı sıra Xiaomi alt amiral gemisi 12X’i geçtiğimiz yılın son günlerinde resmi olarak tanıtmıştı. Ancak geçen seneden beri adet olduğu gibi, bunların hepsi amiral gemisi olsa da üst seviye cihaz, Xiaomi 12 Ultra olacak. Ancak bu kamera canavarı olması beklenen Ultra modelinin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyordu. Bugün ise sevindiren haber geldi.

Xiaomi 12 Ultra Şubat ayında bizlerle olabilir

Sızıntıları ile ünlü olan ve genellikle sızıntıları doğru çıkan Digital Chat Station, Xiaomi 12 Ultra’nın Çin Yeni Yılı’ndan sonra, yani 1 Şubat’tan sonra tanıtılacağını iddia etti. Bu zamana kadar gelen bilgiler de Ultra modelin Şubat ayında tanıtılacağı yönündeydi. Muhtemelen bu iddialar doğru çıkacak.

Sızıntı yapanlar ayrıca Xiaomi 12 Ultra’nın selefi gibi bir periskop telefoto lens ile geleceğini söylüyor. Bu, cihaz ile halihazırda sunulan amiral gemileri arasındaki farklardan biri olacak. Ayrıca kamera tarafında bu tepe modelde Leica ile de işbirliği yapılacak gibi görünüyor. DxOMark’ta en iyi fotoğraf çeken telefon unvanını eline almasını beklediğimiz ultra modelde muhtemelen 5’li kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların çözünürlükleri ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi 12 Ultra

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 1’den alacak olan telefon RAM tarafında ise 12 GB ve 16 GB RAM gibi üst seviye konfigürasyonlar ile gelebilir. Ekran konusunda ana serideki gibi DisplayMate’ten A+ derecesini alacak olan bu canavar, 2022’nin en güçlü telefonlarından biri olacak. Türkiye pazarına gelmeyeceğini düşündüğümüz bu model muhtemelen 900 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu