Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerZTE

ZTE Axon 40 Gelecekten Geliyor Gibi!


ZTE Axon 40 tanıtım tarihi yaklaşıyor. Şirketin yayınladığı son poster telefonun mükemmel bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

ZTE’nin Nubia serisi altında Z40 ailesini piyasaya sürmesinin ardından sıra geldi telefonun Çin versiyonlarına. ZTE, telefonları kendi ülkesinde Axon serisi altında duyuracak. Bu noktada tanıtım tarihi yaklaşan seriye dair görseller gelmeye başladı. Daha önce bazı sertifika belgelerinde ortaya şıkan telefon için poster yayınlandı. ZTE Axon 40 karşınızda.

Burada telefonun önden nasıl bir tasarıma sahip olacağını görüyoruz. Akıllı telefonun yan taraflarında kavisli ekran nedeniyle herhangi bir çerçeve olmayacak. Alt ve üst çerçeveler ise oldukça ince tutuluyor. Burada dikkat çeken nokta ön kamera için herhangi bir çentiğin yer almıyor olması. Bu da telefonun öncül modeli Axon 30 gibi ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağı anlamına geliyor.

ZTE’nin Axon 40 modeliyle ekran altı kamerayı ne derece geliştirdiği merak konusu. Bu noktada Xiaomi ile sıkı bir rekabet içerisinde olan ZTE, yeni modeliyle Xiaomi’nin önüne geçebilir. Xiaomi, Mix 4’te ekran altı kamerayı neredeyse gizlemeyi başarmış, fakat çekim kalitesinde geliştirilmeler yapması gerekiyordu.

Axon 40 serisi altında kaç modelin yer alacağı bilinmiyor. Diğer taraftan ekran altı kamerayı serideki tüm modellerde göremeyebiliriz. Axon 40 Ultra muhtemelen serideki en üst model olacak. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak bu modelde 80 watt hızlı şarj desteği göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu