Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Display Mate Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 için ödülleri yağdırdı

Bugün Samsung bir duyuru yaptı ve Display Mate Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 için A+ ekran ödülü kazandığını açıkladı. Tebrikler Samsung…

Akıllı telefonların en önemli donanımları ekranları. Bu konuda Samsung rakiplerine göre oldukça önemli bir avantaja sahip. Zira kendi ekranlarını kendisi üretebiliyor hatta bunları rakiplerine bile satabiliyor. Bu konuda OPPO Güney Koreli üreticinin en önemli müşterilerinden birisi. Display Mate ise her yıl olduğu gibi en iyi ekrana sahip telefonları ödüllendirdi. Bugün Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre Display Mate Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 için bugüne kadarki en yüksek ekran ödülü olan A+ ödülünü her iki telefona da verdi.

Burada şunu belirtmekte fayda var. Verilen ödüllerin kullanıcı deneyimi açısından ne sunduğu değil beli testler sonucunda alınan değerler olduğunu söylemek lazım. Zira geçtiğimiz yıl içinde 120Hz ve 90Hz tarama hızına sahip ekranları gördükten, bunlarla film izledikten ve oyun oynadıktan sonra. Arayüzlerindeki akıcılığı gördükten sonra en iyi ekran ödülünü biz her iki telefona da vermezdik diye düşünüyoruz.

Display Mate Galaxy S10
Display Mate Galaxy S10

Samsung’un gönderdiği basın bülteninde yabancı yayınların 2019 yılının en iyi telefonu olarak Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 seçimi yaptığını dile getiriyor ama aynı yayınlar başka alanlarda da başka telefonları en iyi yapıyor. Ufak bir araştırma ile bu ortaya çıkartılabilir.

Bizim Yorumumuz

“En iyi telefon” diye bir şey yok. Bunu herkesin anlaması lazım, DxOMark’ın verdiği kamera puanları, Display Mate’in verdiği ekran puanları ya da Antutu test sonuçları bir telefonun “iyiliğini” ortaya koymaz…

Sizin olan telefon en iyisidir gençler…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu