Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

Oppo ColorOS kullanıcı sayısı açıklandı!


Şangay’da devam eden Mobil Dünya Kogresin’de deyim yerindeyse gövde gösterisi gerçekleştiren Oppo ColorOS kullanıcı arayüzünü ilişkin yeni bir veriler açıkladı.

Oppo ve Realma akıllı telefonlarda kullanılan ve Android işletim sistemi üzerine inşa edilen ColorOS bugün bakıldığında ekosistemideki en akıcı ve özelleştirilebilir arayüzler arasında yer alıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo ColorOS milyonlar tarafından kullanılıyor

Oppo’nun Pekin’de düzenlediği büyük bir geliştirici konferansı sırasında, şirket Android cihazlar için kendi ColorOS kullanıcı arayüzünün kullanıcı sayısı hakkında bazı bilgiler açıkladı. Oppo halihazırda ColorOS’un ayda 300 milyondan fazla aktif kullanıcısı olduğunu ifade etti.

Oppo diğer geliştirdiği yazılımlara ilişkin de bazı veriler açıkladı. Şirket, Oppo Browser’ın günlük ortalama 35 dakika boyunca 200 milyon kişi tarafından kullanıldığını bildirdi.

Şirket ayrıca dünya çapında 40’tan fazla ülkede ve bölgede 310 milyon kullanıcısı olduğunu bildiriyor. Oppo kullanıcıları günlük yaklaşık 680 milyon uygulama indirmektedir.

Son olarak Oppo bu yılın başında ColorOS’un altı numaralı sürümünü duyurdu. Geçtiğimiz gün Realme 1 ve Realme U1 modelleri için dağıtıma çıkan yeni sürüm kademerali olarak Oppo telefonlara sunuluyor.

Oppo dünyanın dört numarası

Önde gelen pazar araştırma kuruluşlarından Gartner’ın mayıs ayı verilerine göre Oppo dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumunda. Yılın ilk çeyreğinde 29 milyon telefon satmayı başaran Oppo, özellikle ülkemizde son dönemde orta segmentte başarılı satışlar elde ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu