Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Watch 3 Pro Hem İddialı Hem de Uygun Fiyatlı Olacak

realme uygun fiyatlı akıllı saat çözümleri duyurmaya devam edecek. Yeni bir rapora göre gündemde bu defa realme Watch 3 Pro modeli var.

realme şu sıralar bütçe dostu yeni ürünler duyurma hazırlığında. Şirketin realme 9i 5G modelinin hazırladığı kısa süre önce onaylandı. Çok geçmeden bu defa yeni bir akıllı saatin bilgisi verildi. Yayınlanan bir postere bakılırsa realme Watch 3 Pro modeli hazırlanıyor. Akıllı saat için hatta bir görsel de paylaşıldı. Fotoğraftaki saatin sağ tarafında bir adet fiziksel buton dikkat çekiyor. Ekranda ise akıllı saatin Bluetooth üzerinden sesli aramalar gerçekleştireceği belirtiliyor. Öte yandan realme Watch3 Pro model bir gövdeye sahip olacak. 6 Eylül’de tanıtılacak akıllı saat bakalım neler sunuyor.

realme Watch 3 Pro, AMOLED Ekranla Geliyor

realme’nin bir sonraki akılı saatinde dikkat çeken gelişmenin AMOLED ekran olacağını söyleyebiliriz. Hatırlayalım serinin önceki modelinde LCD ekran yer aldı. Watch 3 Pro hem daha büyük hem de AMOLED ekrana sahip olacak. 60Hz tarama hızını destekleyecek ekranın 1.78 inç büyüklüğünde ve 368 x 448 piksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Ekranın ayrıca 500 cd/m 2 parlaklığa erişeceği gelen bilgiler arasında. Yayınlanan görüntünden Watch 3 Pro’nun GPS modülüne sahip olacağı da görülüyor.

Bakıldığı zaman Watch 3 Pro her açıdan daha iyi bir ekrana sahip olacak. Akıllı saatte diğer özelliklerinin değişip değişmeyeceği şu an için bilinmiyor. AMOLED ekran, akıllı saatin fiyatını biraz artırabilir. Serinin önceki modeli sadece 44 dolardan satışa sunuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu