Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition dünyanın en güçlüsü olacak!


Xiaomi , 20 Şubat’ta Xiaomi Mi 9 amiral gemisi telefonunu piyasaya sürecek. Geçen yıl şirket, Xiaomi Mi 8 ile birlikte Mi 8 Explorer Edition ve Mi 8 SE akıllı telefonların da duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yıla baktığımızda Mi 9 ile birlikte Xiaomi Mi 9 Explorer Edition ve Mi 9 SE’nin gelmesi sürpriz olmayacaktır. Hatta Mi 9 Explorer Edition modeline ait ilk görsel yayınlandı bile.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Bunun yanında şirket cephesinden telefona ilişkin bazı açıklamalar da yapıldı. Xiaomi’nin kurucu ortağı Wang Chuan, Mi 9 Explorer Edition’ın dünyanın en güçlü akıllı telefonu olacağını onayladı.

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition
Xiaomi Mi 9 Explorer Edition

Chuan, bir süredir Xiaomi Mi 9 Explorer Edition kullandığını ve gezegendeki en güçlü cep telefonu olduğunu iddia etti. Yönetici ayrıca telefondaki dördüncü kamerayı da onayladı. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip telefonda arka yüzey selefi gibi şeffaf yapıda olacak. Telefonun önden nasıl göründüğü ise şu an için gizemini koruyor.

Mi 9 Explorer Edition, Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak. 8GB RAM’in eşlik edeceği telefonda 10GB RAM seçeneğinin de olacağı gelen bilgiler arasında. Bunun yanında telefondaki ekranın çentiksiz olacağı konuşuluyor.

Xiaomi Mi 9 hayal kırıklığı mı? Fiyat tek kriter midir?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu