Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi FlipBuds Pro Bu Fiyata Kaçmaz!

Amiral gemisi kulaklık Xiaomi FlipBuds Pro indirimli fiyatıyla gündemde. Türkiye fiyatı indirimde olan kulaklık bakalım neler sunuyor.

Xiaomi’nin premium kulaklarından biri olan Xiaomi FlipBuds Pro geçen yıl eylül ayı itibariyle Türkiye pazarına giriş yaptı. O dönem kulaklığın son kullanıcı fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi. Fakat yükselen döviz kuru ve diğer etkenlere bağlı oluşan hayat pahalılığı nedeniyle kulaklığın fiyatı şu an resmi sitede 2.949 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Neyse ki bu özel kulaklığın fiyatı diğer perakendecilerde yeniden 2.000 TL seviyene kadar gerilemiş durumda. Şu sıralar üstün özelliklere sahip silikon uçlu bir TWS kulaklık sayın almayı planlıyorsanız FlipBuds Pro’yu mutlaka listenize eklemelisiniz.

Xiaomi FlipBuds Pro Özellikleri

FlipBuds Pro’nun eğimli gövdeye sahip tipik kısa gövde tasarımı, Apple kulaklıklara benziyor. Kulaklığı farklı kılan ise tamamen parlak olan siyah gövdesi. Xiaomi’nin ANC destekli kulaklığı, Qualcomm’un QCC5151 ultra düşük güçlü ses yongasının yanı sıra 11 mm ultra dinamik ses sürücülerine sahip. Kulaklık, Bluetooth 5.2′yi destekliyor ve şirket özellikle oyunlarda ses gecikmelerinin bu kulaklıkta yaşanmadığını bildiriyor.

Kulaklığın dokunmatik yüzey hareketleri de yine Apple’ın AirPods Pro modeline benziyor. Sol veya sağ kulaklıklara uzun süre basmak şeffaflık ve gürültü engelleme modları arasında geçiş yapmakta. Tek bir dokunma; şarkıları başlatıp duraklatacak, ya da çağrıları kabul edecek. İki kez basıldığında sonraki şarkıya geçilecek ya da aramalar reddedilebilecek.

FlipBuds Pro ayrıca akıllı telefonunuz ve dizüstü bilgisayarınız arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilen “Çift Cihaz Akıllı Bağlantı” özelliğine sahip. Hatta dilediğiniz takdirde kulaklıklardan birini telefon, diğerini ise dizüstü bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Gürültü engelleme performansına gelince; FlipBuds Pro, en güçlü ANC ayarında 40dB’ye kadar gürültüyü resmi olarak engelleyebiliyor. Optimum gürültü giderme performansı için ortamınıza bağlı olarak günlük, ofis ve seyahat gibi üç ANC düzeyi arasından seçim yapabilirsiniz. Bu ayarları, MIUI açılır ayarlar menüsünden (Xiaomi telefonlarda) veya diğer Android akıllı telefonlardaki XiaoAI uygulaması üzerinden gerçekleştirebileceksiniz.

FlipBuds Pro, USB-C bağlantı noktası veya kablosuz şarj cihazı ile şarj edebileceğiniz oval bir şarj kutusu içinde geliyor. Şirket, kılıfla birlikte toplamda 28 saat pil ömrü ve tek şarjla 7 saate kadar oyun oynama süresi vaat ediyor. Kulaklıklar hızlı şarjı destekliyor.  Bu sayede kutuyu sadece 5 dakika şarj ederek 2 saate kadar kullanım elde edebilirisiniz.

Xiaomi Uygun Fiyatlı Yeni Alt Marka Yaratmak İstiyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu