Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO çağrı merkezi açıldı! İşte OPPO çağrı merkezi telefon numarası

Kullanıcıların merakla beklediği OPPO çağrı merkezi bugün resmen hizmete açıldı. Peki telefon numarası ne? Hangi hizmetler veriliyor? İşte detaylar…

OPPO Türkiye pazarına geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle resmen giriş yaptı. Ticaret Sicil Belgesinin alınması Şubat ayına dayansa da Çinli üretici ülkemizde satışlarına Nisan ayında başladı. OPPO RX17 Pro, OPPO RX17 Neo ve OPPO AX7 ile ülkemiz kullanıcıları ile buluşan OPPO, bugün oldukça önemli bir gelişim ortaya koyarak OPPO çağrı merkezi açılışını gerçekleştirdi. Bu oldukça önemli zira biz Türkler karşımızda bir muhattap bulmak isteriz. Bunu anlayan ve kısa sürede hayata geçiren OPPO Türkiye pazarlama ekibini ve direktörlerini tebrik ediyoruz.

OPPO Türkiye çağrı merkezi telefon numarası

OPPO Türkiye Çağrı Merkezi 0850 433 67 76 numarası üzerinden pazartesiden cumartesiye 09.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Tüm sorularınız ve bilgilendirmeleri de bu merkez üzerinden alabileceksiniz.

Peki bu merkez üzerinden hangi bilgilere ulaşabileceksiniz?

0850 433 67 76 üzerinden telefonunuzun garanti kontrolü, kullanım özellikleri, menü desteği, basit sorunların servise gitmeden telefon hattı üzerinden çözülmesi, teknik destek, teknik servis yönlendirmesi ve teknik servislerde çıkabilecek sorunlar sonrasında servislerle görüşerek çözümlerin organize edilmesi gibi hizmetler sunulacak.

Yani gördüğünüz üzere çağrı merkezi üzerinden güncellemeler ile ilgili bilgi alamayacaksınız ama biz teknoburada.net ve oppoburada.net olarak bu bilgileri sizlere ilk vermeyi taahhüt ediyoruz.

OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve OPPO‘nun Türkiye pazarında gördüğü ilginden memnun olduğunu dile getirerek; şunları söyledi.

Hizmet anlayışımızla müşterilerimizin kalbini fethetmek için çalışıyoruz. OPPO olarak bu yılın başında adım attığımız Türkiye pazarında gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Yatırımlarımıza devam ederek, en sevilen markalar arasına adımızı yazdırmayı hedefliyoruz. Kullanıcı deneyiminde fark yaratan bir çağrı merkezi hizmeti büyük önem taşıyor. OPPO olarak, samimi bir yaklaşım felsefesi ile müşterilerimizin sorunlarıyla çok yakından ilgileneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu