Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

GM 9 Pro ve Galaxy J8 kamera karşılaştırma! Orta segment karışacak!

Akıllı telefon pazarında fiyatların yükselmesi ile birlikte tüketiciler ürün satın alırken daha fazla dikkat etmeye ve en “iyisini” almaya çalıştıklarını görüyoruz. Bizlere sorulan en sık sorulardan birisi ise “bu telefon beni 2 sene – 3 sene götürür mi?” Bu bağlamda bizde teknoburada.net olarak sizlerin en doğru kararı verebilmesi için farklı testler ile karşınızda olmaya çalışıyoruz. DxOMark sitesinden 90 puan alan ve kamera yetenekleri ile öne çıkan General Mobile GM9 Pro ile Samsung’un yeni nesil orta segment telefonu Samsung Galaxy J8 kamera karşılaştırma testi ile sizlerleyiz. Merakla beklenen GM 9 Pro ve Galaxy J8 kamera karşılaştırma ve performans testinin akıllı telefon alacaklara ciddi bir referans olacağını düşünüyoruz.

GM 9 Pro ve Galaxy J8 kamera karşılaştırma video inceleme!

General Mobile GM 9 Pro’nun arkasında 12 megapiksel f/1,8 diyafram değerinde ve 8 megapiksel bokeh efekti yapmaya yaran çift kamera dizilimi varken önde ise 8 megapiksel Portre Modu destekli bir kamera bulunuyor. Samsung Galaxy J8 ise arkada çift 16 megapiksel f/1,7 diyafram değerinde ve 5 megapiksel f/1,9 diyafram değerinde önde ise yine 16 megapiksel ve f/1,9 diyafram değerinde bir kamera yapısına sahip.

Peki iki telefonun kameraları bize ne sunuyor? Kağıt üzerinde daha fazla donanım sunan Galaxy J8 sizce DxOMark şampiyonu General Mobile GM 9 Pro’yu geçebilecek mi?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu