Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

MWC iptal edildi ama Huawei ve Honor biz oradayız dedi!!!


MWC(Mobil Dünya Kongresi)  Sony , LG ve Vivo gibi şirketlerin katılamaması sebebiyle iptal edildi ancak Huawei ve Honor ne olursa olsun oradayız dedi!

Dünyanın merakla beklenen her yıl gerçekleşen MWC (Mobil Dünya Kongresi) bu yıl bazı şirketlerin katılamaması sebebiyle iptal edildi. Sony, LG, ve Vivo Kongrenin iptal edilmesine sebep görülen en büyük şirketler arasında. Ancak bugün Huawei ve Honor aldığı ortak karar ile Barselonada’ki lansmanlarını gerçekleştireceğini ve 24 Şubat‘da orada olacaklarını açıkladılar.

Honor bugün erken saatlerde  Barselona‘da gerçekleşecek olan lansmanda tanıtacağı yeni ürünleri için basın davetiyelerini gönderdi. Ayrıca  PhoneArena  sitesi Huawei’nin 24 Şubat’ta Barselona’da bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Ayrıca Çinli üreticilerin yeni cihazlarının incelenebilmesi için demo alanı sunacağı da yapılan açıklamalar arasında.

Huawei 24 Şubatta gerçekleşecek olan lansmanda yeni Mate XS cihazını piyasaya sürecek ve cihazın Kirin 980‘inin aksine Kirin 990 yonga seti ile tanıtılacağı söyleniyor. Ayrıca Honor yeni akıllı saatini piyasaya sürecek ancak bununla kalmayacak. Ek olarak daha önceki telefonlarının Global sürümlerinin’de pazara sunulması bekleniyor.

Son olarak Huawei, tasarımı çok değiştirmeden RAM, kamera ve işlem24ci değişimi yaparak Kirin 990 yonga setli bir katlanabilir telefonu bizlere sunacak. Buradaki en büyük soru işareti ise şu. Kirin 980 veBalong 5000 5G modeme sahip ilk nesil Mate X 2.400 dolara satılırken Kirin 990 kullanan ve nispetten güncellenmiş Mate Xs kaç paraya satılacak bu en büyük soru işareti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu