Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiMobiroller

Huawei P60 Serisi Karşımızda Çıktı!

Huawei’nin merakla beklenen Huawei P60 serisi için sevindiren haber geldi. Telefonun render görselleri yayınlandı. İşte tasarımı.

Çinli teknoloji devi Huawei, Mate 50 serisinin bu yılın Eylül ayında piyasaya sürülmesinden sonra firma sektörde iyi bir üne sahip oldu ve tekrardan telefon endüstrisinin zirvesine yeniden kavuştu. Bugün ise endüstri kaynakları, Huawei’nin tedarik zinciri sorununu çözdüğünü ve yılda iki nesil amiral gemisinin planına devam edeceğini belirtiyor. Firma Huawei P60 ve Mate 60 modellerinin gelecek yıl planlandığı gibi resmiyete kavuşturacak.

Bu yeni modelin gelecek yıl Q1’de piyasaya sürüleceği ve muhtemelen Mart ayında piyasaya sürüleceği söylenmişti. Önümüzdeki yıl tanıtılmasına kesin gözüyle aklına P60 serisinin bugün render görselleri ortaya çıktı. Sızdırılan görsellere bakacak olursak P60 tüm gövdesi ve ana hatları selefine benziyor. Ancak arka bölümünde kamera bölümü dikkat çekiyor.

Huawei P60

Yayınlanan görselde kamera dikey dikdörtgen bir tasarıma sahip. Ancak ortalanmış ana kamera çok belirgin ve dış taraf da ikonik yıldız halkası ile donatılıyor. Diğer lensler, flaşlar, lazer sensörleri gibi dikdörtgenin dört köşesinde yer alacak.

Telefon endüstrisinde düz deri malzemede lider olan Huawei P60’ın düz deri gövdesi vazgeçilmez olacak ve düz deri + cam versiyonunun bir arada bulunması muhtemel görünüyor.

Donanıma gelince, Huawei P60’ın en iyi Android Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyi kullanacağı ve performansının ana akım kampa ayak uyduracağı biliniyor. Ancak 5G ambargosunun hala devam edeceği söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu