Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Yeni Vivo NEX Sızıntıları Başladı: İşte İlk Bilgiler Burada!

Yüksek performansı ile öne çıkacak olan yeni Vivo Nex modeli yeni sızıntılarıyla gündeme çıktı. İşte telefona ait detaylar.

Çin merkezli teknoloji devinin esas olarak deneysel cihazları olarak işlev gören Vivo NEX telefon serisini piyasaya sürmüştü. Şirketin NEX serisi altında yeni bir cihazı piyasaya sürmesinden bu yana bir yıldan fazla zaman geçmişti. Ancak gelen yeni raporlar bu seriye yeni bir modelin katılacağını ortaya çıkarıyor.

Yeni Vivo NEX, Snapdragon 898 Yonga Seti ile Uçacak

Digital Chat Station’dan gelen yeni bir rapor, Vivo tarafından piyasaya sürülecek bir sonraki akıllı telefonun NEX serisi cihazı olacağını iddia ediyor. Ayrıca telefonun Qualcomm Snapdragon 898 yonga setinden güç alacağı da ortaya çıktı.

Vivo NEX

Bunun dışında rapor, bu serinin lansmanından sonra iQOO 9 serisi akıllı telefonların piyasaya sürülmesin de bahsediyor. Bu cihaz da Snapdragon 898 ile desteklenecek.

Yeni nesil NEX akıllı telefonla ilgili detaylar şirket tarafından açıklanmazken geçtiğimiz günlerde sertifikalandırılan, SD898 yonga setinden güç alan ve 44W hızlı şarj desteğine sahip olan V2102A modelinin bu olduğuna inanılıyordu.

Daha önce, Vivo’dan NEX 3’ün halefi olan yeni nesil NEX serisi akıllı telefonun NEX 5 olarak adlandırılmayacağı bildirilmişti. Büyük ihtimalle düz isimle gelecektir. Kesin lansman tarihi henüz bilinmemekle birlikte, önümüzdeki haftalarda bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmayı umuyoruz. Gelişmeleri size aktaracağız ve kaçırmamak için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu