Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo katlanabilir akıllı saat için patent aldı!


Bugün ortaya çıkan bir patent ie birlikte Oppo katlanabilir akıllı saat teknolojisini de görmüş olduk. Peki bu teknoloji bize ne sunuyor? Yeni patent nasıl görünüyor? Oppo yine neyin peşinde?

Nubia geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde Nubia Alpha adında bir akıllı saat tanıtımı yaptı. Bileğinizi çevreleyen bir ekrana sahip olan bu akıllı saat ve akıllı telefon karşımı ürün büyük bir başarıya imza atmasa da birçok kişi tarafından merak edilen bir ürün oldu. Bir süredir katlanabilir ekranlı telefonlar hayatımızda. Son 2 yılıdır üreticilerin katlanabilir ekranlı telefonları bizlere sunmasını bekliyoruz. Bu gerçek oldu ama hem Samsung hem de Huawei katlanabilir ekranlı telefonlarını pazara sunamadılar. Oppo‘nun da katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığı söylenirken bugün oldukça ilginç bir patent ortaya çıktı. Sızan bilgilere göre Oppo katlanabilir akıllı saat üzerinde çalışmaya başladı.

Gördüğünüz üzere yeni patent telefonun ekranının yana doğru açılmasını sağlıyor. Oldukça tuhaf bulduğumuz bu yapı kullanıcı dostu bir arayüz gibi gelmedi. Zira bu kadar büyük bir ekranı kolunuzda neden açmak isteyebilirsiniz ki? Tasarım tarafında bu doğru bir tasarım mı bunun da yorumunu sizlerden haberin altında bekliyoruz.

Nubia Alpha tasarımı akıllı bileklik ya da akıllı saat tarafında daha iyi bir çözümmüş gibi gelirken katlanabilir ekranları önümüzdeki dönemde çok daha fazla göreceğimizi düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu