Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 11 Pro Konsept Görüntüleri Mükemmel Görünüyor


Redmi Note 11 Pro 5G modeli için bir video yayınlandı. Render görüntülerinden elde edilen videoda telefonun tasarımı mükemmel görünüyor.

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi son dönemde epey iddialı akıllı telefonlar piyasaya sürüyor. Öyle ki; orta segment Redmi Note serisi bile bugün amiral gemisi telefonlara has bazı özellikler taşımaya başladı. Stereo hoparlör, 120Hz AMOLED ekran, 108 megapiksel ana kamera ve 67 watt hızlı şarj desteği bunların başında geliyor. Peki gelecek yıl tanıtılacak Redmi Note 11 serisinde neler görebiliriz. Bu noktada gelecek vaat eden pek çok cihazın görüntülerini yayınlayan Letsgodigital sitesi Redmi Note 11 Pro 5G modeline ait konsept görüntüler yayınladı.

Görüntüleri oluşturan tasarımcıya göre Redmi Note11 Pro modelinde ön görünüm değişmeyecek. Yani Redmi Note 10 serisinde olduğu gibi ön kamera ekran üzerinde merkeze yerleştirilecek. Asıl farklılıklar telefonun arka bölümünde olacak.

Burada kamera modülü yeniden dizayn edilirken, iki büyük kamera sensörü ve yanlarında üçüncü bir mini kamera ve LED flaş bulunuyor. Kaynağa göre telefonda 200 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera kullanılacak. Xiaomi’nin 200 megepiksel kameraya Mi 12 modeli ile geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat bu özel sensörün sadece üç ay sonra tanıtılacak Redmi Note11 Pro modeline getirilmesi konusunda şüphelerimiz var. Netice itibariyle Redmi Note 11 serisi de gelecek yıl orta segmente damga vuracağa benziyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu