Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X30 için Geri Sayım Başladı! Fiyatı Uygun Olabilir!

Honor’ın yeni uygun fiyatlı orta segment telefonu Honor X30 için tarih verildi. Snapdragon işlemcili telefonun detayları burada.

Huawei’den yollarını ayırdıktan sonra yeni telefonlarını tanıtmaya devam eden Honor bu süreçte HONOR X30 Max’i Ekim ayında tanıtmıştı . Bugün şirket, HONOR X30 modelini 16 Aralık’ta Çin’de tanıtacağını doğruladı. Ayrıca, X serisinin ilk ürünü olan HONOR 3X’in piyasaya sürülmesinden bu yana HONOR markasının 8. yıldönümünü kutluyor. Şirket, HONOR X serisinin 90 milyon kullanıcısı olduğunu söyledi.

Ekim ayında tanıtılan Honor X30 Max, Dimensity 900 yonga seti tarafından destekleniyor ve yanında tanıtılan X30i, Dimensity 810’dan gücünü alıyor. Ancak X30’un bir MediaTek işlemci yerine Snapdragon 695 5G yonga setini içerdiği söyleniyor. Ayrıca bu modelde bizleri 48MP+2MP+2MP üçlü arka kamera karşılayacak. Kutusundan Android 11 işletim sistemi ve 66W hızlı şarj destekli batarya ile çıkacak olan telefon ekranı ile de dikkat çekecek.

Telefonda 120 Hz tazeleme hızına sahip LCD ekran bulunacak. Fiyatı uygun tutmak için LCD panel kullanacak olan Honor’ın yeni telefonunu Avrupa pazarına ne zaman getireceği ise henüz bilinmiyor.

Honor X30

Daha önceki söylentilere göre şirket, X30’un yanında Dimensity 700 ve HD+ 90Hz ekranlı HONOR Play 30 Plus’ı da piyasaya sürebilir. Yeni telefonlarını Türkiye pazarına yavaş sunan Honor, önceliğini iç pazara yani Çin’e vermiş gibi görünüyor. Çin’deki konumunu güçlendirdikten sonra Avrupa fethine emin adımlar ile çıkmayı planlayan Honor, bakalım Huawei’nin tahtını eline alabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu