Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Power Gücü ile Geliyor! Yaşasın Power Rangerslar!


Bugün Hindistan Redmi CEO’su Manu Kumar Jain Redmi Power adında bir paylaşım yapıt. İyi de bu nedri? İşte detaylar ve sızıntılar…

Akıllı telefon pazarında büyük bir rekabet yaşanıyor ve bu rekabet orta segment pazarında ciddi anlamda hissediliyor. Orta segmentin en önemli oyuncularından birisi olan Redmi markası ise ülkemizde de büyük bir hayran kesimine hakim. Özellikle Hindistan pazarında resmen fırtına gibi esen Redmi’nin Hindistan başkanı Manu Kumar Jain bugün bir görsel paylaştı ve ortalık bir anda karıştı. Görselde Redmi Power serisi bir “şey” üzerinde çalışıyor olarak görüldü ve Manu, bunun Redmi tarafında bir ilk olacağını da belirtti.

Bunun öncelikle bir telefon olmadığını düşündük ama ortaya çıkan görsellere baktığımızda bir telefonun pazara sunulacağını resmen anlamış olduk.

Bunun Redmi 10 serisi ile ilgili bir paylaşım olup olmadığını bilemiyoruz ama kısa bir süre içinde yeni telefon ile tanışacağımızı da belirtelim. Görünen o ki; Redmi büyük bataryalı bir telefon hazırlıyor. Bu da özellikle oyuncuları ilgilendiren bir durum gibi görünüyor. Zira oyuncuların daha fazla batarya istedikleri de ortadaki en büyük gerçeklerden birisi.

Xiaomi yeni sürprizleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu