Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9T Pro Cephesinden Kötü Haber

Şu sıralar OnePlus 9 serisi bir telefon satın almayı planlarken, OnePlus 9T Pro cephesinde ilk gelişmeler yaşanmaya başladı.

Mart ayında tanıtılan OnePlus 9 serisinde hangi modellerin resmi olarak ülkemizde satışa sunulacağı henüz belli değil. Tahminlerimiz OnePlus 9 ve 9R’nin geleceği yönünde. OnePlus 9 Pro’nun ülkemizde resmi olarak satışa sunulmaması, OnePlus cephesinde bu sene herhangi bir Pro modeli görmeyeceğiz anlamına geliyor. Zira gelen bilgilere bakılırsa  OnePlus 9T Pro modeli olmayacak. Şimdi detaylara göz atalım…

OnePlus 9T Pro İçin Beklenti Zaten Zayıftı

OnePlus geçen yıl 8T Pro modelini es geçti. Bu sene hem küresel çapta yaşanan çip kıtlığı hem de cihaz bolluğu göz önüne alındığında 9T Pro’nun gelmesi zaten zayıf ihtimaldi. Önemli bir kaynak Çin’in sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla bu durumu netleştiriyor. Kaynak, bu yıl 9T Pro modelinin olmayacağını bildiriyor. Bu bilginin yanına ek olarak OnePlus 9T hakkında da önemli bir bilgi aktarılıyor.

Buna göre OnePlus 9T’de Full HD + çözünürlüğünde ve 120Hz uyarlanabilir Samsung üretimi E4 AMOLED ekran kullanılacak. Telefonda ekran büyüklüğü muhtemelen 8T ve 9 modellerinde olduğu gibi 6.55 inç büyüklüğünde ve düz bir yapıda olacaktır.

Her ne kadar Snapdragon 888 Plus kriter testlerinde görünmeye başlasa da, telefonda Snapdragon 888’nin yer alacağı tahmin ediliyor. Üçlü arka kameranın yer alacağı telefonda kamera yazılımı için tabii Hasselblad ile ortaklık sürecektir. OnePlus 9T’nin ekim ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu