Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Flip 3 Kılıfları ile Ortaya Çıktı


Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3, kılıfları ile ortaya çıktı. Bu sefer kamerası iş görecek.

Güney Koreli Samsung, bu yıl Galaxy Note 21 ailesini atlayacağı için karşımıza yeni katlanabilir telefonları ile çıkacak. Galaxy Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini önümüzdeki ay tanıtacak olan Samsung, bugün sızıntılara engel olamadı. Dikine katlanabilir telefonu olan Flip 3’ü sızdıran 91Mobiles, telefonun teknik özellikleri hakkında da bilgiler paylaştı.

Galaxy Z Flip 3 selefinden daha iyi özellikler ile gelecek

Kılıfları ile sızan Flip 3’te dikkat çeken ilk nokta kamera oluyor. Selefinde yan yana konumlandırılan kameralar yeni modelde dikine konumlandırılacak. Ayrıca kamera lensleri bariz bir şekilde büyüyecek. Daha büyük lensler ile fotoğraf kalitesini artıracak olan Samsung, orta segmente yakışır bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Samsung bu modelini dikine katlayacağı için taşınabilirlik konusunda da büyük avantaj sunacak. Güney Koreli firma bunu bildiğinden kılıflarına bir de anahtarlık aksesuarı ekleyecek. Yani anahtarınızı telefonunuza takabileceksiniz. Oldukça küçük bir formda olacak olan Flip 3’ün fiyat açısından da uygun olması bekleniyor. 1.500 dolar seviyesinde satışa sunulacağını düşündüğümüz bu model, özellikler açısından orta segmentte yer alacak.

Telefonda 1.9 inç büyüklüğünde dış ekran ve açıldığında ise 6.7 inç büyüklüğünde ekran yer alacak. Bu ekranların çözünürlüğü ise henüz bilinmiyor. Snapdragon 7 serisi bir yonga setinden beslenecek olan telefonun 8 GB ve 12 GB RAM’li sürümlerinin bulunması bekleniyor. Kameraların ise 10 Megapiksel ve 12 Megapiksel şeklinde konumlandırılacağı söyleniyor. Muhtemelen ön kamera da 12 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Türkiye pazarına da gelecek olan bu modelin nispeten uygun fiyatla raflardaki yerini alacağını düşünüyoruz. Katlanabilir telefon furyasını çok seven ve bu alanda başarılı işlere imza atan Samsung, görünüşe göre bu alanda telefon üretmeye daha uzun yıllar devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu