Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Uygun Fiyatlı Redmi Smart Band Pro’ya İlk Bakışı Atın


Redmi, Watch 2’nin ardından bu defa yeni bir akıllı bileklikle karşımıza çıkıyor. Redmi Smart Band Pro bakalım neler sunuyor?

Redmi’nin 28 Ekim tarihli etkinliğinde tanıtacağı ürünlerden biri daha belli oldu. Redmi Smart Band Pro, şirketin bir sonraki akıllı bileklik çözümü olacak. Birinci nesli Redmi Band ile kıyaslandığında tasarım bir hayli ileri taşınıyor. Diğer taraftan Band Pro modelinde daha büyük bir ekran ile karşı karşıyayız. Son dönemde realme, Huawei olsun birçok üretici akıllı bileklik modellerinde benzer tasarımı kullanmaya başladı.

Redmi’nin sadece iki gün sonra resmileştireceği akıllı bileklik kısa süre içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak. Bilekliğin sonraki durağı ise Türkiye olacaktır. Redmi’nin yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 6’dan daha büyük ekrana sahip görünüyor. Dikdörtgen bir tasarımla gelen bileklikte AMOLED ekran yer alıyor. Bilekliğin sızdırılan görsellerinde sadece siyah silikon kordonu görüyoruz. Fakat tanıtım sonrasında daha fazla renk seçeneği göreceğimiz kesin.

Redmi’nin yeni akıllı bilekliğinde teknik özellikler şu an için bilinmiyor, fakat kalp atış hızı sensörü, adam sayar, uyku takibi, kalori sayacı gibi temel fitness izleme özelliklerine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Öte yandan Redmi’nin iki sonra duyuracağı bir diğer giyilebilir cihaz Redmi Watch 2 olacak. Akıllı saat henüz tanıtılmadan ülkesi Çin’de ön sipariş almaya başladı. Akıllı saatin fiyatı sadece 62 dolar.

Redmi’nin 28 Ekim tarihli etkinliğinde gözler asıl Redmi Note 11 serisinde olacak. Özellikle Redmi Note 11 Pro+ amiral gemisi seviyesinde özelliklerle donatılmış görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu