Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Watch S Akıllı Saat Geliyor! İşte İlk Bilgiler

Xiaomi, giyilebilir ürünler kategorisi için Xiaomi Watch S adında yeni bir akıllı saat hazırlıyor. Saat hakkında ilk detaylara bakalım.

Xiaomi, yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 18 Kasım 2021’de Xiaomi, Xiaomi Watch S ticari markası için Ulusal Yeterlilik Savunması ve Fikri Mülkiyetin Korunması Enstitüsü’ne (NDECOPI) bir ticari marka başvurusunda bulundu. “S” söz konusu akıllı saatin sportif yönünü belirtiyor olabilir.

Watch S, Xiaomi’nin halihazırda ülkemizde satışta olan Mi Watch akıllı saatin devamı olacak. İki saatin tasarımları itibariyle birbirlerine benzemeler bekleniyor. Watch S haliyle daha gelişmiş özelliklere sahip olacak ve diğer markaların üst segment saatleriyle daha agresif bir rekabet içerisinde olacak.

Öte yandan Xiaomi kısa süre önce alt markası Redmi adı altında iki yeni uygun fiyatlı akıllı saat duyurdu. Bunlar Redmi Watch 2 ve Watch 2 Lite. Her iki saatin yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyoruz. Xiaomi’nin ayrıca daha önce duyurduğu Mi Watch Lite ve Mi Watch Color adlı akıllı saatleri de bulunmakta.

Xiaomi ayrıca bir süreden beri akıllı telefonlarda Mi” markasını terk etmeye başladı. Görünüşe bakılırsa bu planlama akıllı saatleri ve diğer tüm ürün gruplarını kapsayacak.

Watch S hakkında şu an bilgiler sınırlı. Yakın zamanda hem sertifika süreçleri hem de güvenilir kaynaklarca sızdırılacak bilgilerle Watch S hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu