Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A55 Sızdırıldı, İşte Merak Edilen Telefon

2024'ün en çok beklenen telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A55 ortaya çıktı. Galaxy A serisi modelde metal çerçeveye geçiliyor.

Galaxy S24 önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm dikkatleri üzerine çekecek telefon olabilir ancak Samsung’un üzerinde çalıştığı bir başka telefon daha var. Samsung Galaxy A55 modelinden söz ediyoruz.

Galaxy A55, Güney Koreli teknoloji devinin 2024 yılındaki en premium ve pahalı orta sınıf telefonu olacak gibi görünüyor. Sızdırılan resmi belgelerde telefon artık tüm detaylarıyla görünür kılındı. Bir sonraki Galaxy A serisi telefon metalik çerçevelerle birlikte daha premium bir görünüme sahip oluyor.

Samsung Galaxy A55 Biraz Pahalı Olabilir

Yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy A15 ve Galaxy A25 gibi Galaxy A55’in çerçevesi de ses ve güç düğmelerinin etrafında hafifçe yükseltilmiş. Metal çerçeve, telefonun Galaxy A54’ten çok daha kaliteli hissetmesini sağlayacak, ancak bunun çok da küçük olmayan bir fiyat artışına yol açması muhtemel.

Daha yüksek fiyat etiketine katkıda bulunan bir diğer faktör, Samsung’un AMD’nin RDNA2 grafik mimarisini temel alan GPU’ya sahip ilk orta sınıf çipi olan Exynos 1480 olacak . Galaxy A55’e bu işlemci birimi güç verecek. Ayrıca telefonun 6 GB ve 8 GB RAM versiyonları olacak.

Yazılım tarafında Galaxy A55, kutudan Android 14 ve One UI 6.1 ile çıkacak ancak Galaxy S24’ün yapay zeka özelliklerinden bazılarının A55’te bulunup bulunmayacağına dair bir bilgi yok. Samsung’un Galaxy A55’i ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı da henüz belli değil. Galaxy A54 geçen yıl mart ayında tanıtıldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu