Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Moto G7 Plus kullanıcılarına sevindiren güncelleme!!!

Diğer şirketler gibi Android 10 güncellemesini tamamlamak isteyen Motorola, Moto G7 Plus için güncellemeyi nihayet kullanıma sundu.

Tüm akıllı telefon üreticileri Android 10 güncellemesini dağıtmayı bitirip yoluna devam etmek istiyor. Motorola hedefinde de bu var elbet. Şirket bugün en sevdiği cihazlarından biri olan Moto G7 Plus için Android 10 güncellemesini yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde Moto G7 Plus için beta testi başlattı ve artık o testin sonuna gelerek kararlı güncellemeyi dağıtmaya başladı.

Motorola G7 Plus Android 10 güncellemesi ilk olarak futbolun çılgın ülkesi Güney Amerika’da kullanıma sunuldu. OTA güncellemesi 20 Ocakta başladı ve önümüzdeki aya kadar tüm kullanıcılara ulşaması bekleniyor.

Moto G7 Plus

Android 10 güncellemesi, 20 Ocak 2020’de aşamalı olarak yayınlandı. Tüm cihazların 20 Şubat 2020’ye kadar güncellemeyi almasını bekliyoruz.
Kaynak

QPW30.61-21 yapı numarası ile gelen güncelleme, beta sürümündeki kullanıcıların en son aldığı güncelleme ile aynı yapı numarasına sahip.

Cihaz Android 10 güncellemesi ile Karanlık mod, gelişmiş navigasyon hareketleri, daha iyi bir Paylaşım Menüsü, Canlı Altyazı, Alanı, daha iyi izinler yönetimi, Vurgu Renkleri ve Temalar ile birlikte çok daha fazla özelliğe sahip olacak. Bunlar bildiğiniz üzere klasik Android 10 özellikleri. Motorola cihazlarına yeni özellikler ekliyor fakat hiçbir bilgi sızdırmamaya dikkat ediyorlar.

Güncelleme en son Arjantin‘deki kullanıcılarına ulaştı.  Güncelleme OTA olarak yayınladığı için sizlere gelmesi biraz zaman alabilir. Beklemekte fayda var. Bakalım Motorola ne gibi yenilikler getirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu