Akıllı TelefonAndroidGenel

Samsung Abarttı: Galaxy J Max Geliyor

Samsung akıllı telefonlarda ekran rekoru kırmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre Güney Koreli üretici 7 inçlik Galaxy J Max modelini hazırlıyor.

Samsung’un akıllı telefon ürün yelpazesine bir ürün daha eklenmek üzere, ancak yeni telefon haber başlığında da belirttiğimiz gibi çok ama çok büyük bir ekrana sahip. Popüler sızıntı kaynağı @evleaks’e göre Samsung, Galaxy J Max modelini hazırlıyor.

İlk görüntüsü de yayınlanan Galaxy J Max standart orta segment bir telefon olacak, fakat 7 inçlik ekran telefonu uzun bir süre mobil dünyasının gündeminde tutacağa benziyor.

Son dönemde Huawei, Xiaomi ve Asus cephesinde 6 inç üzere telefon tanıtımları geldi. Samsung’un bu alanda Galaxy Note ve Galaxy A serisi gibi önemli kozları olmasına karşın, dev ekranlı telefon fiyat/performans noktasında Güney Koreli üretici cephesinde önemli bir hamle olarak görülebilir.

Galaxy J Max

İlk gelen bilgilere gere telefonda 7 inç büyüklüğünde 1.280 x 800p çözünürlüklü ekran, 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 8MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2GB RAM ve artırılabilir 32GB dahili depolama yer alacak.

Önümüzdeki süreçte yayınlanacak gerek sertifikalar ve gerekse kriter testleri Galaxy J Max hakkında daha detaylı bilgiler verecektir.

>> İlginizi çekebilir; Honor V8 Max Çok Büyük Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu