Güncel Teknoloji HaberleriKoronavirüsMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Sağlık Sistemi Çökmedi ama Online Alışveriş Çöktü [Video]

Koronavirüs sonrasında sağlık sistemimizin çökmesinden korkuyorduk. Allah’ımıza şükürler olsun sağlık sistemimiz çökmedi ama Online Alışveriş iyi çöktü.

Yaşanan Koronavirüs pandemisi ile birlikte hayatımızda çok şey değişti. Bu süreçte tüm ülke olarak sağlık sistemimizin çökmesinden korktuk ama Allah’a şükürler olsun ki; hem devletimizin aldığı önlemler hem de sağlık çalışanlarının gayreti ile korkulan olmadı. Sağlık sistemi çökmedi ama ülkemizdeki Online Alışveriş sistemi fena çuvallamış durumda.

Bunun olmasının sebebi ise herkesin evde kalması ve evlerinden alışveriş yapması. Artık market hatta manav alışverişlerimizi bile internet üzerinden veriyoruz. Son dönemde internetten alışveriş birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlandı ve kargo firmaları da bu duruma çare olmaya çalışıyorlar ama aşağıdaki gibi haberlerin önüne geçmek mümkün olmuyor.

https://www.gumushane.com/gumushanede-okuyan-ogrenci-ptt-kargo-magduru/

Online Alışveriş her gün daha kötüye mi gidiyor?

Biz yaşadığımız sorunları yine kendi tarzımız ile anlatmaya çalıştık. Zira son dönemde internetten alışveriş sürecinde ciddi aksamalar yaşanmaya başladı. Bunun en büyük sorunu ise kargo firmalarına aşırı yüklenme yapılması. Bu süreçte bir sağlık çalışanları bir de kargo çalışanları büyük özveri gösterdiler ama her şeye rağmen bu da yeterli olmadı ve Online Alışveriş sistemi bizim eskiden bildiğimiz gibi bir sistem değil.

Aldığımız sehpanın ayaksız çıkması, iade kargomuzun kargoda kaybolması, uzun bekleme süreleri vb birçok sorun ile bu dönemde karşılaştık. Dilerseniz hazırladığımız videoyu sizlerle paylaşalım ve sizin de başınızdan geçen böyle olaylar varsa; bunları bizlerle yorumlarda paylaşın. Bu süreç bir süre daha böyle gidecek gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu