Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Fiyatı ve Ekranı Hakkında İlk Bilgiler Geldi

Xiaomi Mi Mix 4 fiyatı ve ekranı hakkında Çinli kaynaklardan özel bilgiler geldi. Mi Mix 4 ayrıca Xiaomi adına bir ilki gerçekleştirecek.

2020’nin ilk yarısında ses getiren birçok telefon duyurusu gerçekleştiren Xiaomi, yılın ikinci yarısında bunlara devam edecek. Sözünü ettiğimiz telefonlardan biri Xiaomi Mi Mix 4. Bir süredir haberlere konu olmayan başlayan telefonun bu defa fiyatı ve ekranı hakkında bazı özel bilgiler yayınlandı. Mi Mix serisi diğer telefonlar gibi tasarım noktasında yeni bir dönem açması beklenen telefonun fiyat ve ekran detaylarına göz atalım.

Xiaomi Mi Mix 4 Fiyatı

Çinli kaynaklara göre telefon yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak ve fiyatı 930 dolar olacak. Fiyatın hangi versiyon için olduğu net değil. Bu bilgi Mi Mix 4’ün Mi 11 Ultra ile neredeyse aynı fiyattan satışa sunulacağı anlamına geliyor. Mi 11 Ultra’nın 8 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği Çin’de 913 dolardan satışa sunuldu.

Xiaomi Mi Mix 4 1

Gelelim Mi Mix 4’te kullanılacak ekrana dair gelişmelere. Gelen bilgilere göre Mi Mix 4’teki ekran çözünürlük seviyesi itibariyle Mi 11 Ultra’nın gerisinde olacak. Ekran altı kamera teknolojisi nedeniyle 2K panelde mahrum olacak telefonda Full HD’den daha yüksek özel çözünürlüklü bir OLED ekran kullanılacak.

4.900 /5.000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik edeceği sonraki Mi Mix serisi telefona Snapdragon 888 Plus işlemcisi güç verecek. IP68 korumasına sahip olacak Mi Mix 4 ayrıca MIUI 13 sürümüyle çıkış yapan ilk Xiaomi telefon olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu