Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic Earbuds tanıtıldı! Yoksa Apple Magic Earbuds mı demeliydik?

Her alanda Huawei’nin en büyük alternatiflerini ortaya koyan Honor, bu kez de Magic Earbuds kulaklıkları ile pazar giriş yaptı! Ancak Apple’ın tasarımıyla…

Huawei‘nin alt markası olan Honor, ağabeyi Huaweiden hiç eksik kalmıyor diyebiliriz. Bir çok akıllı telefon ve teknolojik alette, Huawei’nin yüksek fiyatlı ürünler adına bir seçenek olduğu pazarda, Honor’da düşük bütçeli kullanıcılar için alternatifler üretiyor. Bir süredir bu düşük fiyatlı alternatiflere bir yenisini eklemeyi düşünen şirket, Huawei Freebuds’larının, düşük fiyatlı bir alternatifi olabilmesi için Honor Magic Earbuds’ları tanıttı. Ancak Magic Earbuds’ların tasarımı herkesin aklına Apple’ın AirPods’larını getirdi..

Bluetooth 5.0 ile birlikte çalışan ve 410 mAh kapasiteli bir güç kutusu bulunan Magic Earbuds’ın kulaklıkları, 37‘şer mAh bir pil kapasitesine sahip. 3.5 saat kesintisiz müzik dinleme ve tek şarj ile 13 saate kadar çalışabilme niteliklerine sahip olan Magic Earbuds, 1.5 saat içerisinde Type-C ile şarj edilebiliyor. Bunun yanı sıra her birinde 3er mikrofona sahip olan kulaklık, hibrit gürültü engelleme özelliği ile birlikte aramalarınızı en sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor. Dokunmatik kontrolleri ile birlikte de sorunsuz bir müzik keyfi yaşatabilen cihaz, EMUI 10 arayüzlü cihazlarda bir kaç ekstra özelliği de beraberinde getiriyor.

Honor Magic Earbuds
Honor Magic Earbuds

Nisan ayında satışa çıkması beklenen Honor Magic Earbuds, 129 Avro/140 Dolar fiyat etiketine sahip. İnci beyazı ve Nar bülbülü yumurtası mavisi olarak hoş iki renk ile birlikte piyasaya sürülen cihaz, oldukça yeterli özellikleri ile beraber pazarda da gayet iyi bir alternatif oluşturuyor diyebiliriz. Peki sizce, Honor Magic Earbuds nasıl olmuş?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu