Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 11 Lite Özellikleri ve Tasarımı İle Karşımızda; İşte Tanıtım Tarihi

Geçtiğimiz ayın 28’inde Mi 11 modelini tanıtan Xiaomi, Pro modeline ek olarak Lite modelini de tanıtmaya hazırlanıyor; işte bildiklerimiz!

Aralık ayının son günlerinde oldukça güçlü özellikler ile tanıtılan ve beraberinde “Pro” modelini getirmeyen Xiaomi Mi 11, önümüzdeki günlerde tam anlamıyla bir seri haline gelecek. Pro modelinin yanı sıra “Lite” modeliyle de pazarı karıştıracak olan seri, bugün ortaya çıkan bilgilerle birlikte netleşmeye başladı. İsminden de anlaşılabileceği gibi serinin en güçsüz (!) modeli olan Mi 11 Lite, birçok teknik detay ve render görüntüsünün yanı sıra lansman tarihi ile de sızdırıldı.

Ortaya çıkan bilgilere göre 120Hz tarama hızına sahip FHD+ çözünürlükte IPS LCD tabanlı bir ekranla birlikte gelecek olan Xiaomi Mi 11 Lite, ekran boyutu tarafında bilinmezliğini koruyor. Basit rendera göre delikli ekran yapısını benimseyecek ve yongasında ötürü 4G desteğiyle kutudan çıkacak olan telefon, arka tarafta Mi 11’in kamera kurulumunu andıran bir dizilime ev sahipliği yapıyor. Elbette Mi 11’inkine göre daha basit ve daha küçük sensörlerle birlikte…

Yonga tarafında POCO X3’de de gördüğümüz, Snapdragon 730G ile 760G arasına konumlandırılan Snapdragon 732G‘den güç alan Lite, 6GB RAM ve 128GB depolama ile kullanıcıları selamlıyor. Arka tarafta yer alan üçlü kamera ise 64MP + 8MP + 5MP çözünürlük vaad ediyor. Son olarak Mart ayının sonuna kadar resmiyet kazanması beklenen telefon, 324 ila 346 dolar arasında bir fiyat etiketiyle satışa sunulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu