Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri kesinleşti! Şimdi Samsung Huawei düşünsün

Merakla beklenen ve bir süredir haberlerini paylaştığımız Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili bugün çok net bilgiler ortaya çıktı. Peki Mi Mix 4 bize ne sunacak?

Sonbahar ile birlikte birçok yeni telefon ile tanışacağız. Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus sonrasında Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile birlikte bu modellerden önce iPhone 11 (iPhone XI) ailesi karşımıza çıkacak. Bu telefonlara alternatif en güçlü telefon ise Xiaomi Mi Mix 4 olacak gibi görünüyor. Bugün ortaya çıkan bilgiler telefon ile ilgili söylentilerin çoğunun doğru olduğunu söylüyor. Çinli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre yeni nesil Mi Mix 4 kamera tarafında dünyanın en iddialı modellerinden birisi olacak. Bir süredir 108 megapiksel diyorduk ve bu sanırız gerçek olmak üzere.

Xiaomi Mi Mix 4 teknik özellikler

Ortaya çıkan bilgilere göre yeni nesil Mi Mix 4’ün Samsung üretimi yeni nesil 108 megapiksel kamera sensörü kullanacağı kesinleşti. Galaxy S11 serisinde görmeyi umduğumuz yeni nesil sensör ilk kez Xiaomi tarafından kullanılacak.Bununla birlikte ekran tarafında da artık 2K ekran çözünürlüğüne Xiaomi geçiyor.

45W değerindeki hızlı şarj adaptörü dünyanın en hızlısı olmasa da (en hızlısı OPPO Find X Lamborghini Edition ve OPPO RX17 Pro) oldukça hızlı bir şarj imkanı bize sunacak. RAM tarafında ise seçenek olacak mı bilemiyoruz ama sızan bilgiler Mi Mix 4‘ün 12GB RAM gücüne sahip olacağını gösteriyor. Doğal olarak 5G desteği sunmasını beklediğimiz telefonun Snapdragon 855+ yonga setinden güç alması ise sürpriz olmayacaktır.

Bakalım Xiaomi kamera tarafında bize başka neler sunacak biz asıl bunu merak ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu