Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiIQOOMediaTekMobirollerXiaomi

Huawei, Xiaomi ve MediaTek Etkinlikleri İptal Oldu!

Çin’de ortalık karışıyor. Huawei, Xiaomi ve MediaTek’in Aralık’ın ilk haftası düzenleyeceği etkinlikler teker teker iptal edildi. Peki, neden?

Çin’de sular kaynıyor. Xiaomi, iQOO, MediaTek ve Huawei, 1 Aralık ve 2 Aralık’ta gerçekleşmesi planlanan ürün lansman etkinliklerini erteleyeceklerini duyurdu. Peki, bu dev isimler ne oldu da etkinliklerini erteleme kararı aldı? Aslında bu erteleme önemli bir şey değil. Firmalar etkinliklerini Çin Komünist Partisi’nin eski Genel Sekreteri Jiang Zemin’in ölümünden dolayı erteledi.

Bu şirketler ayrıca ölüm yasını tutan web sitelerinin ana sayfasını siyah beyaz olarak değiştirdiler. Yeni lansman tarihlerinin yakında açıklanacağını duyurdular, bu nedenle lansmanın önümüzdeki hafta gerçekleşmesini bekleyebiliriz.

Xiaomi 13 serisini, MIUI 14’ü ve diğer aksesuarları weibo’da piyasaya sürmesi beklenen Xiaomi şunları söyledi;

“Değerli kullanıcılar ve arkadaşlar:

Yeni Mi 13 serisinin lansmanının erteleneceğini üzülerek bildiririz. Yeni çıkış tarihi onaylanır onaylanmaz sizi bilgilendireceğiz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.”

iQOO 11 serisini ve iQOO Neo7 SE’yi piyasaya sürmesi beklenen iQOO şunları dedi;

“Değerli kullanıcılar ve arkadaşlar;

iQOO 11 serisi ve iQOO Neo7 SE’nin yeni ürün lansmanlarının erteleneceğini üzülerek bildiririz. Yeni çıkış tarihi onaylanır onaylanmaz sizi bilgilendireceğiz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.”

Dimensity 8200 SoC’yi bugün piyasaya sürmesi beklenen MediaTek şunları söyledi;

“Sevgili dostlar:

Başlangıçta 1 Aralık’ta gelmesi planlanan yeni MediaTek Dimensity 8200’ün piyasaya sürülmesinin erteleneceğini bildirmekten dolayı üzgünüz. Yeni çıkış tarihi onaylanır onaylanmaz sizi bilgilendireceğiz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.”

Nova 10 SE, Watch Buds ve daha fazla ürünü piyasaya sürmesi beklenen Huawei ise şunları söyledi;

“Sevgili dostlar:

HUAWEI’nin başlangıçta 2 Aralık’ta yapılması planlanan kış ürün lansman konferansının erteleneceğini üzülerek bildiririz. Yeni çıkış tarihi onaylanır onaylanmaz sizi bilgilendireceğiz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Huawei

Açıklamalara bakacak olursanız hep bir ağızdan yapılmış gibi görünüyor. Çin Komünist Partisi’nin eski Genel Sekreteri Jiang Zemin’in 96 yaşında vefat etmesi firmaların etkinliklerini neden ertelemek zorunda kalmasına yol açar akıl alır gibi değil…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu