Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A01, Ooo Gözün Aydın Gardaşım!

Samsung’un uygun fiyatlı telefonu Samsung Galaxy A01 güncelleme almaya doymuyor. Şimdi de One UI Core 3.1 güncellemesi aldı.

Dünya çapında kriz devam ederken giriş segment telefonlara rağbet artıyor. Samsung Galaxy A01 piyasaya çıktığında en ucuz Galaxy A serisi akıllı telefon oldu. Telefon One UI Core 2 ile piyasaya sürülmüştü.

SamMobile tarafından yayınlanan bir rapora göre, Galaxy A01 imdiye kadarki en büyük sistem güncellemesini Android 11 tabanlı One UI Core 3.1 şeklinde almaya başladı. Şu anda Güney Koreli teknoloji devi, bu güncellemeyi Rusya’da A015FXXU4BUD8 donanım yazılımı sürümüyle yayınlıyor. Yeni yapı, Android 11 özelliklerini ve birkaç yeni One UI özelliğini getirmenin yanı sıra, Nisan 2021 güvenlik yamalarını da içeriyor.

Bu telefonun Rusya’daki kullanıcıları, birimlerinin OTA güncellemesine sahip olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar> Yazılım güncelleme> İndir ve kur’a gidebilir. Aksi takdirde, gruplar halinde piyasaya sürüldüğü için biraz daha beklemek zorunda kalacaklar.

Samsung’un bu güncellemeyi önümüzdeki günlerde diğer bölgelerde yayınlamasını bekleyebiliriz. Galaxy A01 giriş seviyesi bir akıllı telefon olduğu için gelecekte Android 12 güncellemesini alıp almayacağından emin değiliz. Ancak bir süreliğine güvenlik yamaları bekleyebiliriz.  Dahili depolama kapasitesi 16 GB olduğu için eleştirilerin hedefi olan telefon, özellikle “Alo desin yeter” fikrindeki yaşlı kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Ülkemizde 1700 TL civarında satılan telefon, vergilerle bu kadar yüksek fiyata satılıyor. 1000 TL civarında olsaydı çok daha fazla tercih edilebilirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu