Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10 Lite, iPhone 11’e benzeyecek!


Samsung yıl bitmeden amiral gemi telefonları olan Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde iki telefon daha duyuracak. Daha önce karşılaşmadığımız bu durumla birlikte Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın tanıtılması yüksek ihtimal.

Merak edilen ise Samsung’un belli noktalarda teknik özellikleri kırpılmış olan bu telefonlarda neler sunacağı. Kısa süre önce kriter testinde karşımıza çıkan Galaxy Note10 Lite şu an için sürprizlere gebe bir telefon olacağa benziyor. Yakın zamanda ortaya çıkan bazı patent başvurularında ortaya çıkan telefonun Galaxy Note 10’dan pek de farklı olmadığını gördük. Fakat güvenilir bir kaynağın aktardıkları işin rengini değiştireceğe benziyor.

Galaxy Note 10 Lite, iPhone 11’e benzeyecek

Samsung’un aslında bu iki Lite telefonla birlikte biraz olsun iPhone 11’in satışlarını baltalamak istiyor. Peki Note 10 Lite’ın iPhone 11 ile benzerlikleri neler olacak? Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Note 10 Lite’da üç arka kamera yer alacak. Bu kamera karesel bir modül üzerinde her köşede bir tane yer alacak şekilde konumlandırılacak. Diğer köşede ise LED flaş yer alacak.

Beyaz, siyah ve kırmızı renklerde çıkış yapacak Galaxy Note10 Lite’ın Galaxy Note 9’da yer alan Exynos 9810 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Ön kamera beklendiği gibi ekran üzerinde bir deliğe oturtulup merkezde yer alacak. Samsung’un bütçe dostu Note 10 serisi telefonu aralık ayı içerisinde duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu