Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus ucuz telefon duyuracak mı? Resmi açıklama geldi

OnePlus ucuz telefon hakkında açıklamalarda bulundu. Şirket ayrıca satışlarının büyük bölümünün Çin dışında gerçekleştiğini bildiriyor.

Takvimler Nisan 2014’ü gösterdiğinde OnePlus One tanıtıldı. Telefon, tasarımı ve teknik özellikleriyle büyük beğeni toplarken, fiyatıyla da pek çok kullanıcıyı can evinden vurdu. OnePlus amiral gemisi katili lakaplı akıllı telefonlarını 2019 yılına kadar sürdürdü, hatta bu yıl dört yeni telefon duyurusu geldi. Özellikle Pro modellere baktığımızda fiyatlar 800 € seviyesini bulmak üzere. Yani OnePlus tarafında artık o eski rekabetçi fiyatları göremiyoruz.

OnePlus ucuz telefon duyurmayı düşünmüyor

Konuya ilişkin OnePlus‘ın kurucusu ve CEO‘su Pete Lau önemli açıklamalarda bulundu. Lau, OnePlus 7T modellerin Çin lansmanında geleceğe dair hem iç hem de dış pazara yönelik bazı planlarından söz etti.

Lau, daha fazla pazar payı elde etmek için bütçe dostu ya da orta segment bir telefonun gündemlerinde olmadığını belirtti. Buna ek olarak şirketin Çin’de perakende satış mağazaları açma planlarının olmadığını söyledi.

Başarılı CEO, şirketin elde ettiği satışlarının %70’ten fazlasının Çin dışında gerçekleştiğini ifade etti. Pete Lau, OnePlus’ın Hindistan’daki dünyanın en büyük araştırma ve geliştirme merkezinin kurulması için yaklaşık 1 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını söyledi. Lau’ya göre bu gelişme ucuz akıllı telefonları piyasaya sürmeden şirketin akıllı telefon dünyasındaki pazar payını artıracaktır.

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce OnePlus bütçe dostu bir telefonu gündemine almalı mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu