Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 11 seveceğiniz bir özelliğe sahip olacak


Xiaomi MIUI 11 kullanıcılar arasında giderek daha fazla heyecan uyandırmaya başladı. Eylül ya da ekim ayı içerisinde tanıtılması beklenen ve ilk kez Mi Mix 4’te yer alacağı iddia edilen yeni arayüz, son sızıntılara göre pil kullanımı tarafında kullanıcı dostu bir gelişmeye ev sahipliği yapacak.

Xiaomi MIUI 11 ultra güç tasarrufu modu ile geliyor

Sızan yeni ekran görüntülerine bakılırsa Xiaomi bir sonraki MIUI sürümünde ultra güç tasarrufu modunu sisteme entegre edecek. Çinli şirket halihazırda MIUI arayüzünde zaten pil tasarrufu özelliğini kullanıyor. Telefon bu moda geçtiğinde bazı arka plan işlemleri takip edilip kısıtlıyor ve senkronizasyonu kapatıyor.

Xiaomi MIUI11 ultra güç tasarrufu modu özelliğine sahip olacak
Xiaomi MIUI11 ultra güç tasarrufu modu özelliğine sahip olacak

Ultra güç tasarrufu modunda ise pil kullanım süresini uzatmak adına çok daha fazlasını göreceğiz. Ekran görüntüsünden anladığımız kadar bu modda sınırlı sayıda uygulama kullanılabilecek. Arka plan, AMOLED ekranla için bir nimet olan siyah renge bürünürken, ana ekranda sistem uygulamalarından üç tanesi olan Telefon, Kişiler ve Mesajlar’ı görüyoruz. Bunun yanında diğer üç uygulama kullanıcı tercihine bırakılacak.

“Aşırı” enerji tasarrufu sağlayacak bu mod, MIUI 11 sürümüne dahil edilse bile tüm Xiaomi / Redmi telefonlar için kullanıma sunulmayabilir.

Xiaomi’nin “Yeni ve benzersiz bir arayüz” olarak adlandırdığı MIUI 11’de buna ek olarak stok Karanlık mod, daha az reklam gösterimi, yeni simgeler, ve  durum çubuğu optimizasyonları göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu