Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Alpha 108 megapiksel kamera sensörü nasıl mı?

Mobil pazarın heyecanla beklediği Xiaomi Alpha 108 megapiksel kamera sensörü ile ilgili ilk gerçek görsel paylaşıldı. Peki 108 megapiksel bize ne sunuyor?

Akıllı telefon pazarında megapiksel savaşları kullanıcıların hoşuna giden bir durum. İnsanlar telefonlarının kamera megapiksel değerlerini yüksek söylemek için birbirleriyle yarışıyorlar ve bu yarışı bitirecek 108 megapiksel kamera sensörü de Samsung tarafından resmen duyuruldu. Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Alpha 108 megapiksel kamera sensörüne sahip olan ilk telefon olacak ve bugün de telefonun kamera örnekleri sızdırıldı. Peki ortaya çıkan görseller bize ne sunuyor?

Ortaya çıkan görsel gerçekten megapiksel değerinin tam olarak ne işe yaradığını ortaya koyuyor. Burada optik zoom yerine dijital zoom kullanılıyor ve kadının gözbebeğine kadar yakınlaştırmaya izin veriyor. Tabii bu yakınlaştırma sonrasında ortaya çıkan görsel takdir edersiniz ki 108 megapiksel değil. Optik Zoom’da ise megapiksel değerinden bir kayıp yaşamıyorsunuz; aradaki temel fark da budur.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga seti, 12GB RAM ve 1TB Hafızaya sahip olacak ve ekran tarafında da görmediğimiz bir deneyimi bize sunacak Mi Mix Alpha her yönden mobil pazarın incisi olacak gibi görünüyor. Telefonun satışı, fiyatı ve diğer bilgileri ise yarın net bir şekilde öğreneceğiz diye düşünüyoruz.

Gelişmeleri ve tüm detayları bu sayfadan paylaşmaya devam edeceğiz. Lütfen bizi sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Desteğinize ihtiyacımız var…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu