Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy F62 Tanıtıldı Gibi! İçerisinde Akü Var

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Samsung Galaxy F62 devasa bir pille geliyor. Telefonun başlıca özellikleri ve fiyatına bakıyoruz.

Samsung’un şu sıralar epey gündemde olan orta segment telefonu Galaxy F62 iki gün sonra yani 15 Şubat tarihinde resmiyet kazanacak. Bugün yaşanan bir gelişme telefonun ilk olarak Hindistan pazarına yönelik olduğunu da gösterdi.

Ülkenin en büyük e-ticaret mağazası Flipkart bugün Galaxy F62 modeline özel sayfayı yayına soktu. 15 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulacak telefonun başta tasarımı olmak üzere pek çok teknik özelliği netlik kazanmış oldu.

Samsung Galaxy F62 başlıca özellikleri

Samsung’un alışılageldik Infinity-O ekran anlayışını sürdüren telefonun arka tarafında dört kamera bulunuyor. Ana kamerada şirketin 64 megapiksellik kamera çözümü yer alırken buna ultra geniş açılı, makro ve derinlik kameraları eşlik edecek.

Galaxy F62’nin odak noktası bizce 7.000 mAh büyüklüğündeki pili olacak. Daha önce Galaxy M51’de karşımıza çıkan bu pil kapasitesi normal bir kullanım deneyiminde 2 günü rahatlıkla çıkarıyor. Telefonun işlemci biriminde Samsung üretimi 7nm üretim sürecine sahip Exynos 9825’i görüyoruz. Tanıtım sayfasından eklediğimiz görselde işlemcinin AnTuTu ve Geekbenc skorlarını görebilirsiniz.

25 Watt hızlı şarj desteğinin bulunduğu Galaxy F62’nin ekran kısmında 6.7 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü sAMOLED + panel göreceğiz. Ekranın 60Hz tazelemeye sahip olması telefondaki önemli eksiklik diyebiliriz. Galaxy F62 Hindistan pazarında 24.999 Rs. / 244 $ olarak fiyatlandırılacak. Tabii telefon dünyaya açıldığında fiyat daha da yukarılarda olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu