Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra hakkında yeni detaylar açığa çıktı; S-Pen’e hazır olun…

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, yeni sızıntıları ile tekrardan gündeme düştü; İşte ortaya çıkan haberler…

Galaxy S21 serisi ile ilgili sızıntılar dur durak bilmiyor. Her gün çeşitli özellikleriyle sızdırılan bu telefonlar, son olarak render görüntüleri ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yeni raporlar, serinin en iyi modeli olması beklenen S21 Ultra’nın bazı temel özelliklerini açığa çıkarıyor. Galaxy S21 Ultra hakkında zaten çeşitli bilgilere sahibiz. Örneğin;  5.000mAh pil, 108 megapiksel ana, 40 megapiksel ön kamera vb.

Şimdi ise güvenilir bir kişi olan Ishan Agarwal, Galaxy S21 Ultra hakkında yeni detayları açığa çıkardı. Agarwal’a göre S21 Ultra; 6.8 inçlik Dinamik AMOLED ekran ile donatılacak. Ayrıca bu ekran, 2K çözünürlüğünde olacak ve yüksek yenileme hızını da (120hz ya da 144hz) destekleyecek. Daha önce de ortaya çıkan haberlere göre S21 Ultra’da, ekran altı kamera teknolojisine yer verilmeyecek. Bunun sebebini de sizlere daha önceden açıklamıştık . Ortaya çıkan render görüntülerini de göz önünde bulunduracak olursak bu telefon, ekranın ortasına yerleştirilmiş delikli bir ekran  tasarımı ile gelecek. Bu, şu anda piyasada bulunan S20 serisiyle de benzerlik gösterecek.

Diğer açılardan Galaxy S21 Ultra, Android 11 tabanlı One UI 3.0 yazılımı ile piyasaya sürülecek. İşlemci olarak ise cihaz pazarlarda yine farklılık gösterecek. Örneğin bazı ülkelerde Snapdragon 875 ile satışa sunulurken, bazı ülkelerde ise Exynos 2100 yonga seti ile satışa sunulacak.

Son olarak bazı kaynaklar, S21 serisinin S Pen’e sahip olacağını iddia ediyor. Hatta raporlara göre şirket, S Pen kalemini de özel olarak tasarlayacak ve baştan aşağı yenileyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu