Güncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Elon Musk Steve Jobs için Ahmak Dedi Ortalık Karıştı!

Şu anda yaşayan en değerli teknoloji ve bilim adamı kimdir diye sorsalar genel olarak birçok kişinin parmakla göstereceği Elon Musk Steve Jobs için oldukça değişik açıklamalarda bulundu. Kendisiyle yapılan bir gazete röportajında şirketin geleceği ve planları ile ilgili konuşan Musk’a sorulan Apple ile ilgili bir soru onu öylesine kızdırmış olacak ki şirketin kurucusu Steve Jobs ve Apple ile ilgili oldukça tuhaf açıklamalarda bulundu.

Elon Musk Steve Jobs için Ahmak, Apple için Çöplük Dedi

Bu laflar kavga sebebi diye bir tabir varsa Elon Musk bu tabiri tam olarak yerine getirdi diyebiliriz. Zira Musk verdiği röportajda aynen şu açıklamada bulundu “Steve Jobs ile bir konferans sırasında tanıştım. Bence ahmağın tekiydi. Onunla tanışan pek çok insanın da böyle düşündüğüne sonradan şahit oldum” dedi. Apple ve Tesla arasındaki çalışan transferleri içinse “Biz Apple’ın çöpüğü değiliz tam aksine onlar bizim çöplüğümüz. Bizde başarılı olamayan kişiler Apple’da kendilerine rahatlıkla iş bulabiliyor. Bu da bizim açımızdan sevindirici” açıklamasında bulundu.

Elon Musk Neden Steve Jobs’a Ahmak Dedi?

Bu açıklamalara Apple tarafından henüz bir cevap gelmiş değil ama mutlaka bir cevabın geleceğine inanıyoruz. Tesla’nın en son geçen ay tanıttığı Tesla 3 araçlarında üretim sorunları yaşanması ve şirket değerinin de 2018 yılında düşüşe geçeceği yorumları yapılması Elon Musk’ın farklı bir yol izlemesine mi sebep oldu da böyle açıklamalarda bulundu bilemiyoruz. En büyük hayalinin Mars‘a gitmek olduğunu bildiğimiz Elon Musk’ın daha farklı işler ile gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Zira Steve Jobs ahmak da olsa Apple’ın bu günlere gelmesinin en büyük sebebidir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu