Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix Note 40 Pro+ Farklı Bir Şarj Sistemiyle Geliyor

Infinix, farklı telefon modelleriyle portföyünü genişletmeye devam ediyor. Sıradaki model olan Infinix Note 40 Pro+ ise yine farklı olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Infinix, Infinix Smart 8 ve Hot 40 serisi akıllı telefonlarını farklı pazarlarda piyasaya sürdü. Marka şimdi Infinix Note 40 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Raporlara göre Note 40 serisinde Note 40, Note 40 Pro, Note 40 Pro 5G ve Infinix Note 40 Pro+ 5G gibi birden fazla model bulunuyor. Adından da anlaşılacağı gibi Note 40 Pro+ 5G, Note 40 serisinin amiral gemisi modeli. Burada size sızdırılmış bir görüntü aracılığıyla Pro+ modelinin bazı ilk ayrıntılarını sunuyoruz.

Hatırlamak gerekirse, geçen yılın Infinix Note 30 serisi, 68W’a kadar kablolu şarj, 50W kablosuz şarj ve şarj cihazının gücü doğrudan bilgisayara göndermesine olanak tanıyan bypass şarjı gibi yeni şarj teknolojilerini getiren Çok Yönlü Hızlı Şarj teknolojisini tanıttı. telefonun anakartı pili atlayarak uzun oyun oturumları veya diğer yoğun kullanımlar için daha serin ve pürüzsüz bir deneyim sağlar.

Gelecek Infinix Note 40 serisinde şirket, All-Round Fast Charge 2.0 teknolojisinin tanıtımıyla şarj yeteneklerini yükseltmeye hazırlanıyor. Yeni teknoloji, hem kablolu hem de kablosuz şarj yöntemleri için daha da hızlı şarj hızları getirecek. Ek olarak seri, tamamen yeni kablosuz MagCharge teknolojisini de tanıtacak. Bilmeyenler için MagCharge, mükemmel konumlandırma için mıknatısları kullanan, verimli güç aktarımı sağlayan ve kullanıcı rahatlığını artıran kablosuz bir manyetik şarj teknolojisi.

Infinix Note 40 Pro+ 5G modelinin kutusunun yukarıda gösterilen sızdırılmış görüntüsü, en az 100W kablolu şarjı destekleyebileceğini gösteriyor. Hatırlamak gerekirse, geçen yılın Infinix Note 30 VIP akıllı telefonu 50W kablosuz şarj sunuyordu. Note 40 Pro+ 5G, tamamen yeni MagCharge kablosuz şarj teknolojisini destekleyecek ancak kesin hızı yukarıdaki görüntüden çıkarılamıyor.

Görüntü ayrıca Note 40 Pro+ 5G’nin kavisli kenarlı AMOLED ekran ve NFC bağlantısıyla donatılabileceğini de gösteriyor. Ne yazık ki cihazın diğer detayları henüz bilinmiyor. Endonezya’nın SDPPI’si ve Avrupa’nın EEC’si gibi sertifika platformlarının veritabanlarında X6851B model numarasıyla zaten tespit edildiği için, gelişi yakın görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu