Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Tövbe Estağfurullah! Lenovo Legion Güçlü Ses Sistemiyle…


Oyuncu telefonları, yüksek RAM ile iyi bir performans sağladıkları için tercih edilir. Ancak oyun tutkunlarının moda girebilmesi için güçlü bir ses çıkışı da gerekir. İşte Lenovo’dan müjde!

Oyun telefonu Lenovo Legion ses sistemiyle ilgili teaser’ı ile heyecanlandırdı. Stereo hoparlörlerin özelliklerinin duyurulmasıyla birlikte özellikleri netlik kazandı.

Teaser’a göre, telefonun iki adet 1.4CC süper geniş ses boşluğu, iki 0.65 süper geniş genlik ve yedi manyetik devre sistemi olan çift önde yer alan bir stereo hoparlörü olacak. Hoparlörler ayrıca iki pozitif çıkış tonuyla gelecek ve diğerlerinin yanı sıra tamamen metal malzeme kullanılarak üretilecek. Lenovo yetkilisi Chen Jin, Legion’un ses sisteminin şirketin yaptığı en yüksek sistem olduğunu açıkladı. Ayrıca ses sisteminin sektördeki en yüksek yapılandırma olması gerektiğini iddia etti. Bu hak talebi, telefon satışa sunuluncaya  ve incelemelere tabi oluncaya kadar doğrulanamıyor. Telefon piyasaya sürüldükten sonra ses kalitesi tam olarak ortaya çıkacak.

Lenovo Legion
Lenovo Legion

Lenovo Legion ses çıkışı özelliklerinin yanı sıra güçlü ve premium bir oyun akıllı telefonunun bütün gerekli donanımlarına sahiptir. Cihaz, Pro varyantında 16 GB’a kadar RAM’e sahip bir Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilecek. Ponun, diğerlerinin yanı sıra 144Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Lenovo oyun telefonu sektöründe ASUS ROG ve ZTE Nubia‘ya rakip olacağını şimdiden ilan etmiş durumda. Ülkemizde satışa sunulduğu takdirde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu