Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobil OyunlarOyun HaberleriPlayStationXbox

A Plague Tale: Requiem Şimdi Konsollarda Daha Performanslı

A Plague Tale: Requiem yeni sunulan güncellemeyle pc ve konsollara ek özellikler getiriyor. Oyun artık daha kararlı.

A Plague Tale: Requiem geliştiriciliğini Asobo Studio, yayıncılığını Focus Entertainment firmalarının yaptığı bir aksiyon-macera gizlilik oyunudur. Oyun 17 Ekim 2022 tarihinde ilk piyasaya sürüldü. Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen oyunla ilgili yeni bir güncelleme sunuldu. Oyunun yüksek donanım özellikleri istediği oyun dünyasında bilinen bir gerçek. Bu duruma bir çözüm olarak geliştirici firma tarafından bugün sunulan yeni güncelleme PlayStation 5 ve Xbox Series X’te saniyede 60 kare hedefleyen Performans Modunu sunuyor. Bu etki Xbox Series S için geçerli olmayacka. PC oyuncularıda unutulmadı. Bilgisayar sürümünde detaylı grafik ayarları yapılacağı belirtildi. Ayrıca düşük özelliğe sahip sistemler için optimizasyon yapıldığı görülüyor.

Oyun konsollarda tek ekran moduyla istikrarsız bir grafik sergiliyordu. Performans moduyla grafiklerin artacağı ve stabil 60 fps elde edileceği kullanıcıları memnun edecek. Tek iyi haber bununla da sınırlı değil. Güncellemeye özel Playstation Store İtalya’da oyun %35 indirimli sunuluyor. Bu indirim 24 Mayıs’a kadar sürecek.

Şu ana kadar teknik sorun ve performans eksikliğine rağmen A Plague Tale: Requiem oyun severlerin kütüphanesinde bulunması gereken bir oyun olduğunu düşünüyoruz. Eğer musofobiniz(kirlenme korkusu) yoksa  hiçbir zaman ayrılmayan bu iki kardeşin veba salgını döneminde geçen duygu ve macera dolu hikayesini oynamamak için hiç bir bahaneniz olmamalı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu