Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Suya ve Toza Dayanıklı Redmi Note 10T Tanıtıldı!

Redmi Note serisinin suya ve toza dayanıklı ikinci modeli tanıtıldı. Redmi Note 10T ismiyle çıkış yapan telefonun detaylarına göz atalım.

Xiaomi, Japonya’da Redmi markası altında yeni bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Redmi Note 10T 5G , geçen yıl Hindistan’da piyasaya sürülen benzer bir modelle aynı adı paylaşıyor, ancak telefonlar hem tasarım hem de teknik özellikler noktasında benzer görünmüyor. Yeni Note 10T, geçen yılki MediaTek modeline kıyasla Qualcomm yonga setinden güç alıyor ve farklı bir tasarıma sahip.

Redmi Note 10T özellikleri

Yeni Redmi Note 10T’de 6.5 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde ve 90 Hz yenileme hızına sahip IPS LCD ekran yer alıyor. Bu ekran Gorilla Glass 3 ile koruma altına alınıyor. Telefonda ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılırken, arkada ise sol üst köşede iki kamera karşımıza çıkıyor.

Yeni Note 10T modeline 5G ağları destekleyen Qualcomm’un Snapdragon 480 yonga seti güç veriyor. Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 desteğiyle gelen telefonda bellek birimi 4GB RAM + 64GB şeklinde.

Telefonun arkasında 50 megapiksel ana ve 2 megapiksel derinlik sensörleri yer alıyor. 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan telefon Android 11 tabanlı MIUI 13 ile kutudan çıkıyor. Redmi’den yapılan açıklamaya göre telefon kısa süre içerisinde Android 12 sürümüne yükseltilecek. En önemli özelliği suya ve toza karşı IP68 sertifikası olan telefon siyah, mavi ve yeşil renkler eşliğinde 275 $’dan satışa sunulacak.

 

POCO F4 GT Sızdırıldı, Uygun Fiyata Oyuncu Telefonu Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu