Cep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeSamsungTeknoloji

Samsung’un Gözdesi Galaxy S24 Serisi Güncelleme Aldı: Kamera Performansı İyileşti

Samsung Galaxy S24 serisi, mart ayı güvenlik yaması ve birtakım iyileştirme içeren ilk güncelleme aldı. Kamera performansı iyileşiyor.


Samsung, Galaxy S24 serisi için Mart 2024 güvenlik yaması ve performans iyileştirmeleri sunan güncelleme yayınladı. Öncelikle Avrupa bölgesindeki kullanıcılarının alacağı bu güncelleme ile kamera iyileştirmelerine ve ekran renk ayarlarına odaklanıldı.

  • Galaxy S24 : S921USQS1AXBG
  • Galaxy S24+ : S926USQS1AXBG
  • Galaxy S24 Ultra : S928USQS1AXBG

Yukarıda üç cihaz için sunulan yazılım numaraları ile S24 Ultra modeli 756 MB civarı, diğer iki model ise yaklaşık 428 MB boyutunda güncellemeye kavuşacak.

Galaxy S24 Serisi Kamera ve Ekran Odaklı Güncelleme Aldı

Samsung, aylık güvenlik güncellemeleri yayınlama konusunda istikrarlı bir şekilde önde gelen akıllı telefon üreticileri arasında yer almayı sürdürüyor. Şubat 2024 güncellemesi, amiral gemisi Galaxy cihazları için normalden biraz daha geç gelmiş olsa da Samsung, Mart güncellemesini Google’dan bile önce yayınlayarak programa geri döndü.

S24 serisi dışında S23 serisi ve Z Fold 5 modellerinin de mart yamasını alması bekleniyor. Ayrıca Galaxy Al özelliklerine sahip One UI 6.1 güncellemesinin de mart ayı sonlarına doğru dağıtılması ile örtüşüyor. Galaxy S24’ünüzde AXBG ürün yazılımı güncellemesini kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle seçeneğine gidebilirsiniz. Güncellemenin kısa süre içerisinde ülkemize de sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu