Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Note 9 ‘da ekran ve pil büyüyecek

Galaxy Note 7’de pil kaynaklı patlamaların yaşanmasının ardından pil konusuna daha fazla hassasiyet gösteren Samsung, rakipleriyle karşılaştırıldığında tepe modellerinde daha küçük piller kullanıyor. Samsung Galaxy Note 9 modeliyle görünüşe bakılırsa bu durum değişecek.

Samsung Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler

Galaxy Note 9 hakkında bu defa Samsung’a yakın iki Twitter hesabı önemli bilgiler aktardı. İlk bilgi telefonda kullanılacak pile ilişkin. Kaynağa göre Galaxy Note 9’da 3.850 ya da 4.000 mAh büyüklüğünde bir pile yer verilecek. Her iki durumda da Galaxy Note 8 ile kıyaslandığında (3.300) pil kapasitesinde ciddi bir artış sağlanacak.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Bir diğer iddia ise telefonda kullanılacak ekrana ilişkin. Kaynağa göre Galaxy Note 9’da 6.4 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacak. Hatırlayacak olursanız benzer bir gelişme yakın zamanda yaşanmış ve Note 9’da 6.38 inç büyüklüğünde bir ekrana yer verileceği iddia edildi. Çerçevelerin bir miktar azaltılmasıyla ekranda 0.1 inçlik bir büyüme rahatlıkla sağlanabilir.

Samsung’un ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip ilk telefonu olması beklenen Note 9, işlemci, bellek ve kamera paketi noktasında Galaxy S9 Plus modeliyle benzerlik gösterecek. Yazılım geliştirme çalışmaları başlayan telefonun temmuz ya da ağustos ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy J7 Duo resmi olarak tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu